نام ارلن مایر از نام دانشمند آلمانی، امیل ارلن مایر گرفته شده استکه در سال ۱۸۶۱ میلادی آنرا خلق نمودشکل مخروطی این ارلن امکان بهم زدن یا چرخاندن محتویات آنرا در حین واکنش فراهم می آورد و گردن آناز پرت شدن مواد درون آن جلوگیری می نماید از این ارلن در تیتراسیون pH و میکروبیولوژی برای آماده سازی کشت میکروبی استفاده می شود.
ارلن بوخنر یا ارلن صافی، یک نوع ارلن مایر است با یک لوله ی کوچک که به شیلنگ پلاستیکی متصل می گردد و انتهای دیگر شیلنگ پلاستیکی به منبع خلاء مانند پمپ خلاء یا یک مکش وصل می شود و بدین وسیله از کشیده شدن آب از مکش به ارلن بوخنر جلوگیری می شود. از این ارلن همزمان با قیف بوخنر از طریق اتصالبا یک درپوش پلاستیکی سوراخ دار استفاده می شود. در زمان فیلتراسیون ماده ی صاف شده وارد ارلن می شود در حالیکه باقیمانده آن روی کاغذ صافی درون قیف بوخنر می ماند.
یا ارلن خلأ یکی از ابزار آزمایشگاهی پرمصرف است. این وسیله مانند ارلن دهانه تنگ است که روی گردن آنیک لوله شیشهای دارد. از این لوله معمولاً برای اتصال شلنگهای پلاستیکی به پمپ خلأ استفاده می شود. ارلن خلأ همراه با قیف بوخنر برای جداسازی جامدات و مایعات مورداستفاده قرار میگیرد. از ویژگیهای مهم این وسیله، مقاومت بدنه آن در برابر فشار بالا یا در اصطلاح قابلیت وکیوم است. از دیگر ویژگی این نوع ارلن ، می توان به شفافیت بالای آن نیز اشاره کرد. ارلن خلأ دارای حجمهای متفاوتی است و معمولاً مدرج است که بتوان حجمهای متفاوتی را در آن نگهداری کرد. یکی دیگر از کاربردهای ارلن تخلیه یا خلأ خروج گاز در حین جوشاندن در مواقعی که گاز و یا بخار خاصی را بخواهیم از سیستم خارج کنیم، است. همچنین می توان برای فیلتر کردن مواد نیز از آن استفاده کرد. نوع شیشهای این ارلن از جنس شیشههای بوروسیلیکاتی یا پیرکس با ضخامت بالا است.
ارلن بوخنر یا همان ارلن خلا یکی از ظروف آزمایشگاهی پر مصرف می باشد. این ظرف همانند ارلن دهانه تنگ است که روی گردن آن یک لوله شیشه ای مطابق شکل زیر دارد. از این لوله معمولا برای اتصال شلنگ های پلاستیکی به پمپ خلاء استفاده می شود. ارلن بوخنر همراه با قیف بوخنر برای جداسازی جامدات و مایعات مورد استفاده قرار می گیرد. از ویژگی های مهم ارلن خلا مقاومت بدنه آن در برابر فشار بالا یا در اصطلاح قابل وکیوم می باشد. ارلن خلا دارای حجم های متفاوتی بوده و معمولا مدرج است تا بتوان حجم های متفاوتی را در آن نگه داشت. یکی دیگر از کاربردهای ارلن تخلیه (نام دیگر این ارلن) خروج گاز در حین جوشاندن در مواقعی که گاز و یا بخار خاصی را بخواهیم از سیستم خارج کنیم، می باشد. همچنین می توان برای فیلتر کردن مواد نیز از آن استفاده نمود. فروشگاه اینترنتی نرمال لابو ارلن خلا را در حجم های مختلف بصورت جزیی و عمده عرضه می کند و با خدمات پستی ویژه و با تضمین کیفیت به سراسر ایران ارسال می کند.
همان طور که ذکر شد، ارلن بوخنر دارای لوله جانبی است که توسط شلنگ یا لولهای به پمپ خلأ متصل می شود. آب روی قیف بوخنر ریخته می شود و مایع از فیلتر کاغذی عبور کرده و توسط مکش پمپ به مجرای قیف راه پیدا می کند و وارد ارلن خلأ می شود. بنابراین جامد پشت قیف بوخنر میماند. نکته بسیار مهم در هنگام استفاده از پمپ خلأ این است که باید مراقب بود تا محلول به درون شلنگ و درنهایت پمپ خلأ نفوذ نکند. همچنین برای آنکه بتوانید با استفاده از ارلن بوخنر، مکش ایجاد کنید و مواد جامد داخل آن را جدا کنید. باید از قیف بوخنر استفاده کرد. انتهای این قیف، در چوبپنبه فرو می شود. بعدازآن چوبپنبهای که بهاندازه دهانه ارلن بوخنر است، روی آن قرار میگیرد. به صورتی که کاملاً درب آن بسته شود و هیچگونه هوایی از کنارههای آن عبور نکند. به خاطر داشته باشید، زمانی که محلول مورد آزمایش کاملاً از رسوبات جدا شد می توانید مقداری حلال را روی رسوب بریزید و زمانی که خشک شد برای انجام مابقی آزمایش آن را وزن کنید.
ابتدا باید قبل از انجام هر کاری انتهای یک شلنگ پلاستیکی را که به سمت جلو آماده است به یک قثمت از ارلن بوخنر متصل کنید و سپس طرف دیگر را به قسمت برآمده ی منبع خلا مرتبط کنید ، به یک مسدود کننده ی پلاستیکی یک قیف بوخنر با یک صافی ، پیپت و شلنگ پلاستیکی و یا دستگاه آزمایشگاهی دیگر را متصل کنید به طوری که در دهان ارلن بوخنر به خوبی و درستی جفت شود ، سپس مسدود کننده ی پلاستیکی را در دهانه ی ارلن مکنده قرار داده و منبع خلا را روشن کنید تا از میان ارلن جریان به بیرون کشیده شود ، حالا پیپت و یا لوله ی شیشه ای را در قسمت انتهایی شلنگ پلاستیکی که به مسدود کننده پلاستیکی متصل است به دردن محفظه ای که میخواهید تخلیه کنید وصل کنید ، همچنین اگر از صافی و قیف بوخنر استفاده می کنید ماده ای را که میخواهید صاف کنید درون قیف قرار دهید و جمع شدن مایع در ارلن را مشاهده کنید و در آخر زمانی که مایع به درون ارلن کشیده شد منبع خلا را خاموش کنید. بالن خلاء ارلن یا بالن خلاء یک بالن آزمایشگاهی تخصصی است که برای انجام واکنش ها و آزمایشات تحت فشار کاهش یافته طراحی شده است. بالن معمولاً از شیشه بوروسیلیکات ساخته شده است و در اندازه های مختلف برای گنجاندن حجم های مختلف مواد موجود است. بالن ارلن مایر خلاء دارای شکل مخروطی است که امکان اختلاط و هم زدن بهتر مواد را فراهم می کند. همچنین دارای یک گردن و درپوش شیشه ای زمینی است که یک مهر و موم هوا را برای ایجاد خلاء در داخل بالن ایجاد می کند. خلاء با اتصال بالن به یک منبع خلاء خارجی از طریق یک آداپتور خلاء ایجاد می شود و یک محیط کم فشار در داخل بالن ایجاد می شود. یکی از مزایای اصلی بالن ارلنمایر خلاء، توانایی آن در انجام واکنشها و آزمایشها تحت فشار کاهشیافته است که می تواند سرعت واکنش را تغییر دهد، حتی تبخیر را افزایش دهد و از واکنشهای ناخواسته جلوگیری کند. این امر آن را برای کاربردهای مختلف از جمله تقطیر، تبخیر و گاززدایی ایده آل می کند. بالن خلاء ارلن نیز بسیار متنوع است، زیرا می توان از آن با تجهیزات مختلف آزمایشگاهی مانند اواپراتورهای چرخشی، اجاق های خلاء و پمپ ها استفاده کرد. این به محققان اجازه می دهد تا تنظیمات و فرآیندهای آزمایشگاهی خود را برای رفع نیازهای خاص خود سفارشی کنند و در زمان صرفه جویی کنند و دقت نتایج تجربی را بهبود بخشند. بالن خلاء ارلن نیز برای مقاومت در برابر شرایط سخت آزمایشگاهی، شوک حرارتی و خوردگی شیمیایی طراحی شده است. مواد شیشه ای بوروسیلیکات آن دوام و مقاومت عالی در برابر شکستگی را فراهم می کند، در حالی که برای مشاهده آسان محتویات همچنان شفاف است. در نتیجه، بالن ارلن مایر خلاء یک ابزار ضروری برای آزمایشگاههایی است که نیاز به استفاده از محیطهای کمفشار دارند. با شکل مخروطی، گردن شیشه ای و درپوش خود، راه حلی قابل اعتماد و کارآمد را برای طیف گسترده ای از کاربردهای آزمایشگاهی، از تقطیر و تبخیر گرفته تا گاززدایی و موارد دیگر ارائه می دهد. تطبیق پذیری، دوام و سازگاری آن با تجهیزات مختلف آزمایشگاهی، آن را به سرمایه گذاری عالی برای آزمایشگاه ها در هر اندازه و تخصص تبدیل کرده است.
شلنگ ارلن: دارای دیوارهای ضخیم با یک لوله شیشهای کوتاه، خاردار و همچنین شلنگی است که حدود یک اینچ از گردن آن بیرون زده است. لوله کوتاه و شلنگ خاردار بهطور مؤثری بهعنوان یک آداپتور که در انتهای شیلنگهای انعطافپذیر با دیواره ضخیم (لوله) نصبشدهاند، عمل می کنند. انتهای دیگر شلنگ را به منبع خلأ از قبیل بادبزن، هواکش یا پمپ خلأ متصل می کنند. بهتر است این کار از طریق یک دریچه که برای جلوگیری از مکیدن آب از هواکش ارلن بوخنر طراحیشده است، انجام گیرد.
فیلتراسیون: فیلتراسیون روشی است که به کمک آن، ناخالصیهای جامد در مایعات و گازها جدا می شوند. این جداسازی در محیطی صورت میگیرد که سیال از میان آن عبور می کند اما ذرات جامد، توانایی عبور از سیال را ندارند. در برخی فرآیندها به هنگام تولید مواد شیمیایی، از هر دو ماده یعنی مایع و ذرات جامد استفاده می شود. لازم به ذکر است که الکتریسیته، نور و صوت نیز قابلیت فیلتر شدن دارند. همچنین لازم به ذکر است که روشهای مختلفی برای فیلتراسیون وجود دارد. هدف تمامی این روشها جداسازی مواد از یکدیگر است. این جداسازی به کمک نوعی از برهمکنشها بین مواد صورت میگیرد. روشهای فیلتر کردن در استفاده از ارلن بوخنر بر اساس ماده موردنظر تغییر می کند. چراکه ماده ممکن است یک محلول یا جامد باشد. بنابراین روشهای فیلتراسیون عبارتاند از؛ فیلتراسیون گرم، سرد و خلأ.
فیلتراسیون گرم (Hot Filtration): روش فیلتراسیون گرم، بهمنظور جداسازی مواد جامد از محلولهای گرم بکار میرود. این کار بهمنظور جلوگیری از تشکیل بلور در قیف فیلتر و دیگر دستگاههای در تماس با محلول صورت میگیرد. درنتیجه، دستگاه و محلول مورداستفاده را حرارت میدهند تا در صورت کاهش سریع دما، تبلور و بهتبع آن توقف فیلتراسیون انجام نشود. یکی از مهمترین ابزارهایی که می تواند از تشکیل بلور در طول فرآیند جلوگیری کند، قیف بدون لوله (Stemless Filter Funnel) است. به دلیل حذف لوله در این قیف، سطح تماس بین محلول و قیف کاهش پیدا می کند که این امر مانع از تبلور مجدد در فیلتر خواهد شد.
فیلتراسیون سرد (Cold Filtration): این روش شامل استفاده از یک حمام یخ است و بهجای اینکه به محلول زمان بدهند تا در دمای اتاق بهآرامی سرد شود، آن را بهسرعت سرد می کنند تا متبلور شود. درنتیجه، بلورهای تشکیلشده، اندازه کوچکتری خواهند داشت.
فیلتراسیون ثقلی (Gravity Filtration): از این فیلتراسیون در ارلن بوخنر و بهطورکلی آزمایشگاه، بهمنظور حذف ناخالصیهای جامد از یک مایع آلی استفاده می شود. در این نوع از فیلتر کردن، ناخالصی می تواند یک فرآورده فرعی یا واکنشدهندهای باشد که در واکنش شرکت نکرده است. همچنین باید گفت از فیلتراسیون ثقلی بهمنظور جداسازی ذرات جامد بهره میگیرند. البته برای این کار بهطورمعمول از فیلتراسیون خلأ استفاده می کنند چراکه سرعت بیشتری دارد. برای انجام این روش، ابتدا اندازه مناسب کاغذ صافی را انتخاب کنید. کاغذ را بعد از تا کردن، در داخل قیف قرار دهید (برای تا کردن کاغذ صافی، ابتدا آن را از وسط تا کنید). در مرحله بعد، قیف شیشهای را به گیره یا به بالای یک ارلن متصل کنید. کاغذ را با چند میلیلیتر از حلال، تر کنید تا در کف قیف بچسبد و سپس مخلوط را بهاندازه موردنیاز به درون قیف بریزید.
شرکت نرمال لابو آماده ارائه خدمات در زمینه فروش ارلن بوخنر می باشد. برای اطلاع بیشتر از قیمت ارلن بوخنر و نحوه خرید می توانید با فروشگاه نرمال لابو تماس حاصل فرمایید و یا به آن مراجعه نمایید. فروش ارلن بوخنر تنها بخشی از فعالیت های ما می باشد. محصولات دیگر ما را از طریق منو همه محصولات مشاهده کنید. در صورت نیاز دیگر ظروف آزمایشگاهی روی نام آن ها کلیک کنید. شرکت نرمال لابو توزیع کننده و عرضه کننده انواع ظروف آزمایشگاهی از برندهای معتبر به صورت تکی و عمده می باشد. بالن ارلن وکیوم یا بالن بوشنر نوعی بالن ارلن شیشه ای است که از شیشه بوروسیلیکات یا پیرکس با ضخامت بالا ساخته می شود. دارای یک خروجی در یک طرف دهانه برای اتصال به پمپ وکیوم می باشد. ارلن بوشنر همراه با قیف بوخنر برای جداسازی جامدات و مایعات استفاده می شود. یکی از ویژگی های مهم وکیوم ارلن، مقاومت بدنه آن در برابر فشار بالا است. بالن های ارلن دارای حجم های متفاوتی هستند و معمولاً مدرج هستند تا بتوان حجم های مختلفی را در آن نگهداری کرد. نازل اگزوز برای آزاد کردن گاز در هنگام جوش استفاده می شود. زمانی که می خواهیم گاز یا بخار خاصی بگیریم از نازل اگزوز استفاده می کنیم. همچنین می توان از آن برای فیلتر کردن مواد استفاده کرد. این ظروف دارای یک لوله جانبی هستند که توسط شیلنگ یا لوله به پمپ وکیوم متصل می شوند. روی قیف بوخنر آب ریخته می شود و مایع از صافی کاغذی عبور می کند و با مکش پمپ وارد کانال قیف می شود و وارد خلاء ارلن می شود در حالی که جامد پشت قیف بوخنر باقی می ماند. هنگام استفاده از پمپ وکیوم باید مراقب بود که محلول به داخل شیلنگ و در نهایت پمپ وکیوم نفوذ نکند.
شیشه آلات آزمایشگاهی از ظروف بسیار کاربردی و جدایی ناپذیر آزمایشگاه ها هستند که انواع مختلفی از نظر کاربرد و شکل و حجم دارند ارلن بوخنر یکی از این تجهیزات آزمایشگاهی می باشد که همانند ارلن دهانه تنگ است که روی گردن آن یک لوله شیشه ای دارد و از ویژگی های مهم ارلن بوخنر مقاومت بدنه آن در برابر فشار بالا یا در اصطلاح قابل وکیوم بودن آن می باشد. یک ارلن بوخنر با کیفیت می بایست در برابر انواع مواد شیمیایی و در برابر فشار و حرارت مقاومت بالایی داشته باشد. همانطور که می دانید برای خرید مطمئن تجهیزات آزمایشگاهی مستلزم مراجعه به فروشگاه های معتبر می باشیم و در خرید تجهیزات آزمایشگاهی، همواره باید دقت فراوان داشته باشیم، لذا در این زمینه سایت فروش مواد شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی نرمال لابو اقدام به فروش انواع تجهیزات آزمایشگاهی متنوع با کیفیت و قیمت بسیار مناسب نموده است. شما کاربران گرامی می توانید با مراجعه به این سایت هرگونه تجهیزات و ظروف آزمایشگاهی مورد نیاز خود از جمله ارلن بوخنر را به صورت آنلاین مشاهده کرده و اطلاعات و نکات مختصری نسبت به محصول مورد نظر بدست آورید سپس محصول خود را سفارش داده و در کمترین زمان و با قیمت و کیفیت بسیار مناسب خریداری فرمایید. سایت نرمال لابو با چندین سال سابقه در زمینه فروش مواد و تجهیزات آزمایشگاهی آماده خدمت رسانی به شما کاربران گرامی می باشد.
فروش ارلن در فروشگاه نرمال لابو به صورت آنلاین بوده و محصول خریداری شده پس از پرداخت ارسال خواهد شد. برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه خرید از نرمال لابو می توانید راهنمای خرید را ببینید. مقایسه تجهیزات آزمایشگاهی در مورد ارلن می توانید به صفحه آن مراجعه کنید.
نام دیگر ارلن خلا ارلن بوخنر می باشد که یکی از پر مصرف ترین ظروف آزمایشی شناخته شده است و دارای ویژگی های زیادی می باشد. برای نمونه بسیار مقاوم است. این ظرف دارای یک دهانه ی تنگ است که روی گردن آن یک لوله ی شیشه ای قرار دارد از آن برای جدا سازی جامدات و مایعات، رسوب گیری و فیلتراسیون و متصل کردن شلنگ پلاستیکی به پمپ خلا استفاده می کنند. یکی از ویژگی های شاخص ارلن بوخنر مقاوم بودن در برابر گرما می باشد. همچنین شفافیت بالا بدنه با ضخامت بالا از دیگر ویژگی های مهم آن محسوب می شود. موارد استفاده ارلن بوخنر شامل ذخیره سازی حجم های کوچکی از مایعات، تکان دادن مخلوط، ترکیب محلول، جوشاندن و گرم کردن، جداسازی جامدات و مایعات است.