advertise

معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی

کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی

استفاده از لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی برای مصارف مختلف آزمایشگاهی می تواند بسیاری از ویژگی های لوازم شیشه ای را با قیمتی ارزان تر برای ما به درستی عرضه دارد. با شناخت کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می توانیم از این وسایل به درستی استفاده کنیم. روپوش نیدل ها یکی از انواع کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد. روپوش نیدل های پلاستیکی که جهت بستن خط ذخیره به کار برده می شود دارای اتصالاتی بدون هیچ نشتی می باشد. به دلیل کیفیت فوق العاده بالا و قیمت بسیار مناسب، شیر سوزنی های جایگاه ویژه ای در آزمایشگاه جهانی دارد. شیر سوزنی از جمله شیرآلات ابزار دقیق می باشد که برای کنترل جریان در سیالات متعدد به کار برده می شود و هم چنین در این مدل خاص جهت بستن خط ذخیره به کار برده می شود. قطره چکان پلاستیکی از شکل های استفاده دارو است و دارو به شکل مایع مصرف و معمولا این دارو ها به صورت مایع تولید می شوند. چون این دارو ها به صورت موضعی مصرف می شوند اثرات نظام مند کمتری دارند. برای استفاده از این نوع دارو ها از ظروفی استفاده می شود که خود دارای قطره‌ چکان پلاستیکی می باشند. قطره چکان پلاستیکی می تواند در آزمایشگاه برای تولید انواع شرایط دقیق آزمایشگاهی و اندازه گیری مناسب کاربردی باشد. هیدرومتر پلاستیکی از انواع کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی ست که می تواند میزان چگالی مایعات و مواد شیمیایی مختلف را برای ما بیان کند. هیدرومتر وسیله ‌ای است که برای تعیین وزن مخصوص مایعات استفاده می ‌شود. برای تعیین چگالی مایع مورد نظر، ابتدا مایع را درون ظرف بلندی ریخته و هیدرومتر را طوری در داخل آن قرار می ‌دهیم که به صورت آزادانه شناور باشد. هر چه خط بالای مایع به عدد هزار نزدیک تر باشد به معنای آن است که مواد شما از قند کمتری برخوردار است طوری که هیدرومتر را اگر داخل آب قرار بدهید بر روی عدد هزار قرار می گیرد. اگر مواد شما از قند بیشتری برخوردار باشد پس سطح مایع شما به عدد هزار و دویست نزدیک تر خواهد بود. لوله های آزمایش یکی دیگر از کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی است که در آزمایشگاه بسیار مناسب می باشد. لوله آزمایش یا لوله کشت یا لوله نمونه از جمله متداول ترین ابزار های آزمایشگاهی می باشد. لوله آزمایش پلاستیکی مشابه تمامی لوله های آزمایشگاهی متشکل از یک استوانه به صورت U شکل می باشد که می تواند دارای درپوش لاستیکی، چوب پنبه، PBT، پلی پروپیلن و پلی اتیلنی باشد. این مواد خصوصا مواد پلی پروپیلن دارای مقاومت حرارتی و شیمیایی فوق العاده خوبی هستند. این وسایل پلاستیکی ارزان و انعطاف پذیر هستند. محفظه ها، فلاسکها و لوله ها اغلب دارای درب، درپوش یا درب پیچ دار هستند. محفظه های پلاستیکی به جهت اینکه انعطاف پذیری خود شون را در یک محدوده ی دمایی وسیعی حفظ می کنند ایده آل هستند این در حالی است که شیشه می تواند به تغییرات دمایی بسیار حساس بوده یا به آسانی بشکند. لوله های آزمایش پلاستیکی از انواع جنس های پلاستیکی استفاده می شود که انواع کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی را به ما نشان می دهد. معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می تواند ما را از بسیاری از ویژگی های این دستگاه ها بسیار کمک کند.

نرمال لابو

نرمال لابو

برای ذخیره ی مایعات احتمالا مهم ترین معیار راه های ورود هوا به ظرف است. وجود این درپوش ها می تواند نمونه ها را از تبخیر شدن حلال آن ها محافظت کند. همچنین از آن ها در مقابل گرد و خاک، باکتری یا ناخالصی هایی که منشا آن ها از محیط بوده نیز محافظت کند و راه های انحلال گاز های مختلف به نمونه را مسدود می کند. در واقع انحلال گاز ها می تواند به صورت مستقیم یا غیرمستقیم بیومولکول ها را تغییر دهد. پلاستیک ها مزایای متعددی دارند که یکی از آن ها، انعطاف پذیری در مقابل اکثر مواد شیمیایی مورد استفاده در اغلب آزمایش ها می باشد. هر چند در بعضی از آزمایش ها ممکن است نیازمند استفاده از حلال های آلی باشد که در این حالت باید سازگاری حلال فرضی با ظرف پلاستیکی قبل از آزمایش چک گردد. قیمت ارزان بسیاری از ادوات پلاستیکی باعث افزایش کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی شده است. یکی از مهم ترین موضوعاتی که ما قصد معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی را به شما کردیم این است که این ادوات دارای قیمت بسیار مناسبی می باشند. لوله های آزمایش پلاستیکی، ارزان و انعطاف پذیر هستند. محفظه های پلاستیکی به جهت اینکه انعطاف پذیری خودشان را در یک محدوده ی دمایی وسیعی حفظ می کنند برای کار با نمونه های آزمایشگاهی مناسب هستند. این در حالی است که لوله شیشه ای می تواند به تغییرات دمایی بسیار حساس بوده یا به آسانی بشکند. این وسیله کاربرد های بسیاری دارد. از این لوله ها جهت نگهداری نمونه و مایعات استفاده می شود. همچنین، در دستگاه سانتریفیوژ از نوع پلاستیکی لوله های آزمایش نیز به منظور جدا سازی جامد از مایع استفاده می گردد. لوله ی پلی اتیلن یک لوله ی نیمه محکم از انواع لوله آزمایش پلاستیکی می باشد. به صورت آشکاری می تواند نسبت به لوله های سیلیکونی و وینیلی میزان فشار بالایی را تحمل کند. در حالی که هنوز یک لوله ی نیمه مات می باشد، مات بودن آن نسبت به سیلیکون بیشتر می باشد و تشخیص موقعیت کاوی سطح مایع یا یک حباب مایع سخت تر می تواند باشد. لوله ی پلی اتیلنی برای سر هم بندی یک سیستم کروماتوگرافی فشار پایین ایده آل می باشد. درجه سختی بیشتر این لوله هنگام مقایسه با لوله ی وینیلی سبب می شود لایه بندی و ظاهر آن به شکل تمیز تر و با سازماندهی بیشتر باشد. استفاده از لوله های آزمایش پلاستیکی می تواند بسیاری کاربرد های را برای مخلوط کردن مواد شیمیایی مختلف در این لوله ها را افزایش دهد. برخی از لوله های آزمایش از پلی ‌پروپیلن شفاف ساخته شده ‌اند، یکبار مصرف می ‌باشند و می ‌توان از آن‌ ها جهت نگهداری و انتقال انواع نمونه‌ ها استفاده نمود. غالب این لوله ها قابل اتوکلاو کردن و فریز نمودن بوده و در برابر اکثر اسید ها و مواد شیمیایی رایج در آزمایشگاه مقاوم هستند. انواع لوله های آزمایش پلاستیکی جزء کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می تواند لوله آزمایش پلاستیکی سیلیکونی نرم ترین و انعطاف پذیر ترین لوله ها می باشند. این لوله آزمایش پلاستیکی سفید و نیمه مات می باشد و امکان دیدن عبور نور از میان آن ها وجود دارد و در آن به سهولت کاوی (گوژی) سطح حلال را می بینید. بر خلاف لوله ی وینیلی، در میان مواد سازنده ی لوله آزمایش پلاستیکی مواد حل نشده قرار دارد و لوله های سیلیکونی پلیمراز شده و خالص می باشند.


چنین امری سبب می شود به کارگیری آن ها برای اکثر حلال ها به خصوص هنگام استفاده در دمای اتاق و با زمان های کوتاه تماس (کمتر از بیست و چهار ساعت) مناسب باشد. مزور پلاستیکی یکی دیگر از کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می توان آن را با نام استوانه مدرج شناخت. این ابزار به شکل یک لوله استوانه ای شکل بلند است که در پایین آن یک پایه وجود دارد که امکان قرار دادن آن روی میز را فراهم می کند. لبه بالایی استوانه مدرج دارای یک برآمدگی کوچک به سمت بیرون است که باعث می شود ریخت مایع از آن به ظرف دیگر به آسانی انجام شود. کاربرد اصلی مزور برای اندازه گیری حجم مایعات و انتقال است. دقت اندازه گیری آن از دیگر ظروف حجمی مانند بشر و ارلن بیشتر است ولی از بورت و پیپت که دقت بسیار بالایی دارند، کمتر است. استوانه مدرج دارای حجم های مختلفی است. از پنج میلی لیتر تا هزار میلی لیتر متفاوت است. باید دقت شود که استوانه مدرج های با حجم کمتر، دارای دقت بیشتری هستند و برای حجم های پایین، بهتر است از مزور های با حجم پایین استفاده شود. به همین دلیل لازم است قبل از انجام آزمایش، مزور را انتخاب کنیم. این استوانه ها از دو بخش استوانه ای یا اصطلاحا لوله و بخش پایه تشکیل شده اند. که دارای درجه بندی برای اندازه گیری حجمی از مایعات با سرعت و به آسانی می باشند. با تغییر قطر سیلندر شکل منحنی مایع در لوله تغییر می کند. این منحنی را کوژی سطح مایع با لوله meniscus می نامند. نکته ی قابل توجه در خواندن سطح مایع در استوانه مدرج، باید چشم مانند آنچه که در زیر نمایش داده شده به صورت مستقیم با آن قرار گیرد. سطح پایین منحنی به عنوان اندازه ی مورد تایید درنظر گرفته می شود. فلاسک پلاستیکی و یا Laboratory flask از انواع کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی یکی از مهم ترین وسایل ازمایشات اخیر می باشد. فلاسک های آزمایشگاهی، ظروفی هستند که در دسته تجهیزات آزمایشگاهی قرار می گیرند. در آزمایشگاه و سایر مکان های علمی معمولا از آن ها به عنوان فلاسک یاد می شود. فلاسک آزمایشگاهی به اشکال مختلف و طیف وسیعی از اندازه ها ارائه می شوند، اما یک وجه تمایز عمومی در شکل آن ها، بدنه پهن تر و یک قسمت لوله ای باریک تر در بخش بالایی است که گردن نامیده می شود. اندازه فلاسک آزمایشگاهی با توجه به حجم آن مشخص می شود، به طور معمول در واحد های متریک مانند میلی لیتر یا لیتر است. استفاده از انواع ادوات آزمایشگاهی می تواند کار ما را بسیار راحت تر کند. با معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی به دانشمندن مختلف توانایی انسان در تولید انواع ادوات آزمایشگاهی با محوریت پلاستیک بسیار بیشتر شد. فلاسک آزمایشگاهی را می توان برای ساخت محلول یا نگهداری، جمع آوری یا بعضا اندازه گیری حجمی مواد شیمیایی، نمونه ها، محلول ها و ... برای واکنش های شیمیایی یا سایر فرآیند ها مانند ترکیب، گرم کردن، خنک کردن، حل کردن، ته نشینی، جوشاندن (برای مثال در تقطیر) یا آنالیز استفاده کرد. فلاسک های آزمایشگاهی در بیشتر آزمایشگاه های شیمیایی، بیولوژیکی، بالینی و صنعتی و سایر بخش های صنعتی وجود دارند. فلاسک های آزمایشگاهی از پلاستیک هایی مانند پلی پروپیلن، پلی متیل پپنتن، پلی کربنات یا PTFE تولید می شوند. در دنیای امروزی استفاده از انواع ادوات پلاستیکی برای به کاربردن در انواع شرایط تولید و مورد استفاده قرار می گیرد و بسیاری از دانشمندان همواره به این فکر بوده اند که چگونه از پلاستیک و ترکیبات آن در انواع مصارف آزمایشگاهی استفاده کنیم.

نرمال لابو

نرمال لابو

با استفاده از لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی دانشمندان توانسته اند بسیاری از نواقص لوازم قدیمی آزمایشگاهی را مرتفع سازند و  از دنیای مواد پلاستیکی با بهره کامل استفاده می کنند. پلی اتیلن و پلی پروپیلن از انواع مواد شیمیایی و پلیمری هستند که برای تولید انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد. پلی اتیلن، یک ماده پلیمری است که از واحد های منفرد اتیلن تشکیل شده است. اتیلن ها به صورت زنجیره ای به دنبال هم آرایش یافته اند و مولکول بزرگ پلیمری را تشکیل داده اند. ماده اولیه پلی اتیلن ها از نفت خام به دست می آید. مهم ترین بازار مصرف انواع پلی اتیلن ها، صنایع لاستیک و پلاستیک است. پلی اتیلن در گرید های تجاری PE۶۳، PE۸۰ و PE۱۰۰ در بازار جهانی موجود هستند که در ساخت و تولید انواع پلاستیک ها و محصولات متنوع مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از پلی اتیلن برای تولید انواع اتصالات آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند بسیاری از لوله های آزمایشگاهی را به هم متصل سازد. پلی اتیلن کاربرد فراوانی در تولید انواع لوازم پلاستیک مورد استفاده در آشپزخانه و صنایع غذایی دارد. از LDPE در تولید ظروف پلاستیکی سبک و همچنین کیسه‌ های پلاستیک استفاده می ‌شود. پلی اتیلن در تولید ظروف شیر و مایعات و انواع وسایل پلاستیکی آشپزخانه و لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی کاربرد دارد. پلی پروپیلن از دیگر پلیمر های پلاستیکی می باشد که کاربرد های فراوانی در تولید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی را دارا می باشد. پلی ‌پروپیلن یک پلیمر ترموپلاست می ‌باشد که در یک بازه گسترده از کاربرد ها شامل فیلم و ورق، قالب‌ گیری دمشی، قالب ‌گیری تزریقی، بسته‌ بند ی غذایی، نساجی، تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی، لوله، کاربرد های صنعتی و ساختمانی و اجزاء خودرو مورد استفاده قرار می ‌گیرد. علاوه بر این، پلیمر تولید شده از منومر پروپیلن به طور معمول در برابر حلال‌ های شیمیایی در آزمایشگاه، باز ها و اسید ها مقاوم می ‌باشد. لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی که از پلی پروپیلن ساخته شده اند مقاو.مت بسیار بالایی دارند. معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی به مهندسان متالوژیست باعث شده است که دامنه ی وسیعی از مواد شیمیایی پلاستیکی را تولید کنند که ویژگی مناسبی را برای مصارف آزمایشگاهی داشته باشند. پلی پیلن در مقابل حرارت بالا مقاوم تر است و لذا قابل استریل شده می باشد ولی ممکن است پیگمان ها را جذب کرده یا ممکن است رنگ خود را از دست بدهد. پلی کربنات یکی از مهم ترین انواع مواد اولیه برای تهیه و ساخت لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می تواند مقاومت خوبی را از خود نشان دهد. پلی کربنات ها PC گروهی از پلیمر های ترمو پلاستیک هستند که دارای گروه های کربنات در ساختار شیمیایی خود هستند. پلی کربنات های مورد استفاده در مهندسی، مواد محکم و سختی هستند و برخی از گرید ها از نظر نوری شفاف هستند. پلی کربنات یک پلاستیک فوق العاده مفید برای کاربرد هایی است که به شفافیت و مقاومت در برابر ضربه بالا نیاز دارند. حال که با کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی آشنا شدیدی وقت آن است که جهت استفاده از این لوازم از قیمت و شرایط فروش آن نیز آگاه شوید، برای این کار کافی ست که فرم استعلام قیمت را در سایت نرمال لابو تکمیل نمایید.

خرید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی

استفاده از لوازم آزمایشگاهی پلاستیکی تنها از طریق تهیه و خرید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی ممکن می باشد و بسیاری از آزمایشات تنها با انواع پلاستیکی آنان ممکن خواهد بود. سر‌سمپلر یا میکروپیپت یکی از مهم ترین و اساسی ترین انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می تواند بسیار مورد استفاده قرار گیرد. سر سمپلر یکی از مهم‌ ترین ابزار ‌‌های آزمایشگاهی هستند که جنس آن ها پلاستیک (پلیمر پلی ‌پرولین) است. این وسیله آزمایشگاهی یکبار مصرف است. از سمپلر به منظور انتقال محلول ‌ها و نمونه ‌ها استفاده می شود. سمپلر با کمک سر‌سمپلر یا تیپ به واسطه ‌ی ایجاد یک خلاء در بالای محفظه‌ ای که مایع را نگاه می ‌دارد عمل می ‌کند. سر سمپلر ها به ‌صورت گزینشی این خلاء را برای بالا کشیدن و رها‌ سازی مایع طبق یک حجم مطلوب، آزاد می ‌کنند. عملکرد سرسمپلر به این صورت است که ابتدا باید سر سمپلر را متناسب با نوع سمپلر و حجم مورد نظر انتخاب کنیم و در قسمت نوک سمپلر یا جایگاه قرارگیری تیپ آن را محکم کنیم. پس از این مرحله می ‌توان با فشردن پیستون سمپلر تا مرحله یک آن، سر سمپلر را وارد نمونه کرد و سپس به آرامی پیستون را رها کنیم تا نمونه وارد تیپ شود. در حین پر شدن تیپ از محلول نمونه باید دقت کرد که هیچ گونه حبابی در سرسمپلر ایجاد نشود، زیرا وجود حباب باعث ایجاد خطا در مقدار نمونه ‌برداری می ‌شود. چون سر‌سمپلر یا میکروپیپت جز لوازم یک بار مصرف می باشد باید از شرایط خرید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی آگاه باشیم. همان ‌طور که سمپلر ها انواع مختلف دارند، متناسب با آن ‌ها سرسمپلر ها نیز در گونه ‌های متفاوتی به بازار عرضه می ‌شوند. در انتخاب سرسمپلر برای سمپلر ها باید دقت کرد زیرا در ‌صورتی که تیپ متناسب با سمپلر انتخاب نشود ممکن است به سمپلر آسیب برسد و از طول عمر این وسیله کاسته شود. یکی از مهم ترین پارامتر ها در معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی این است که این ادوات دارای دقت اندازه گیری بسیار مناسبی باشد. همچنین دقت و صحت اندازه ‌گیری نمونه ‌برداری نیز دچار خطا خواهد شد. در آزمایشگاه‌ هایی که کار های بسیار دقیقی انجام می‌ گیرد، اغلب از سرسمپلر های استریل بسته ‌بندی شده داخل رک استفاده می ‌شود. در این آزمایشگاه ‌ها، معمولا سمپلر های چند کاناله به کار می ‌روند و به همین دلیل روزانه تیپ ‌های بیشتری مصرف می ‌شوند. از همین رو زمان لازم برای پر کردن رک ‌های سرسمپلر ها و اتوکلاو کردن ‌ها وجود ندارد. بنابراین علیرغم هزینه بالا، بهترین گزینه برای این آزمایشگاه ‌ها، استفاده از سرسمپلر های استریل بسته ‌بندی شده در رک است. سرسمپلر های استریل معمولا به صورت بسته ‌بندی ‌های موجود در رک ‌ها ارائه می ‌شوند. یکی از مهم ترین شرایط برای استفاده از لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی آگاهی از امکانات آنان می باشد. میله های میکسر پلاستیکی یکی از انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که در آزمایشگاه های مواد شیمیایی بسیار کاربردی ست. چون میله های دستگاه قابلیت تعویض و کارکرد های متفاوت را دارند از انواع میله های تفلونی و پلاستیکی برای کاربرد های گوناگون استفاده می شوند. میله تفلونی همراه همزن مکانیکی یک وسیله کاربردی است که در بسیاری از آزمایشگاه ها و صنایع یافت می ‌شود و از اهمیت ویژه ‌ای برخوردار است. این دستگاه با به کارگیری نیروی الکترو موتور خود برای همزدن مایعات به کار می‌ رود.

نرمال لابو

نرمال لابو

این دستگاه از یک پایه و یک الکتروموتور که به قسمت فوقانی پایه متصل شده است تشکیل شده است. الکترو موتور غالبا دارای سه نظام می باشد و می توان انواع میله ها را برای همزدن مایعات به آن متصل کرد. چون میله های دستگاه قابلیت تعویض و کارکرد های متفاوت را دارند از انواع میله های تفلونی و فلزی و پلاستیکی برای کاربرد های گوناگون استفاده می شوند. میله های تفلونی که خود جزء لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی ست به دلیل نچسب بودن و پلاستیکی بودن با محلول ها و خمیرها واکنش شیمیایی انجام نمی دهند و می توان از آن ها برای همزدن انواع مواد شیمیایی و فیزیکی استفاده کرد اگر شما در کارگاه یا آزمایشگاه خود مواد مختلفی را باهم مخلوط می کنید با توجه به قیمت مناسب این میله ها می توانید تعداد بیشتری از این میله ها را در سایز های مختلف تهیه کنید تا در مورد همزدن انواع مواد مختلف نگرانی نداشته باشید و بتوانید در اسرع وقت انواع مواد مختلف را باهم مخلوط کنید. این میله ها به جز در مواردی که شما می خواهید محلول ها یا مخلوط های داغ یا خیلی گرم و خمیر های با کشسانی بالا را مخلوط کنید در بقیه موارد منع استفاده ای ندارند. معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می تواند ما را در انتخاب انواع مختلف ادوات آزمایشگاهی راهنمایی کند. بعد از استفاده میله را شسته و خشک کنید. بعد از مخلوط کردن مواد یا محلول های چسبناک میله را با آب ژاول رقیق شده بشویید و آبکشی کنید. باریل پلاستیکی از انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که کاربرد های فراوانی دارد. باریل پلاستیکی برای نگهداری و حمل و نقل آب مقطر مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از خواص مهم مربوط به این ظروف آزمایشگاهی ضد نشت بودن آن است که همین ویژگی باعث استفاده و کاربرد زیاد از این وسیله در آزمایشگاه شده است. میکروتیوب یکی از مهم ترین انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که در آزمایشگاه های بیولوژیکی و زیست شناسی بسیار مناسب می باشد. ظرف های کوچک پلاستیکی که برای نگه داری نمونه های با مقدار خیلی کم کاربرد دارند و همچنین قابل استفاده در دستگاه های میکرو سانتریفیوژ در آزمایشگاه ها هستند را میکروتیوب می گویند. این وسیله ها از جنس پلاستیکی و از ترکیب پلیمر (پروپیلن) بوده و دارای درب پلی اتیلنی می باشند. درب این وسیله به صورت جدا یا چسبیده به بدنه است و به راحتی باز و بسته می شود و دارای قفل ایمنی است. میکروتیوب ها تحمل درجه ی دمایی بین منفی هشتاد تا صد و بیست و یک درجه سانتی گراد را دارند. مقاومت آن ها در مقابل حلال های شیمیایی و آلی بالا بوده و در مقابل ضربه ها نیز مقاوم می باشد. به این وسیله لوله سانتریفیوژ نیز گفته می شود. این تیوب ها تا اندازه های دو میلی لیتر به شکل مخروطی اند و با افزایش حجم به شکلی با انتهای محدب ساخته می شوند و با افزایش حجم، انتهای آن محدب تر می شود. این لوله ها قابلیت اتوکلاو دارند. با استفاده از لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی همچون میکروتیوب ها می توانیم آزمایشات خود را با قیمت ارزان تری اجرایی نماییم. برای نگهداری میکروتیوب در آزمایشگاه از قفسه هایی به نام رک استفاده می شود. رک ها دارای اندازه، رنگبندی و طراحی های مختلف هستند و عمدتا از جنس پلی پرولین هستند.


بر حسب نیاز خود می توانید از رک های یک طرفه، دو طرفه در دار یا بدون در استفاده کنید. برای استفاده بهینه از محیط آزمایشگاه ها می توان رک ها را روی یکدیگر قرار داد. رک ها نیز جزء لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی هستند که با نگهداری میکروتیوب ها از نمونه ها محافظت می کنند. میکروتیوب ها به دو نوع استریل و غیر استریل ساخته می شوند. استریلیزاسیون از مهم ترین خصوصیات این لوله ها ست. تیوب های بسیار کوچک به شکل استریل در دسترس اند و در نگه داری نمونه های بسیار حساس از آن ها استفاده می شود. از نمونه های حساس می توان به DNA اشاره کرد که با کوچک ترین آلودگی نتیجه آزمایش های PCR واقعی نخواهد بود. همچنین در آزمایشات باستان شناسی و پزشکی قانونی نیز که از آزمایشات حساسی هستند باید از تیوب هایی استفاده کرد که میزان استریلیزاسیون بالایی داشته باشند تا با وجود حتی کم ترین آلودگی نتیجه را تغییر ندهد. اما در نمونه هایی که حساسیت کمی دارند از تیوب های بدون استریل استفاده می شود. با این که تیوب های کوچک استریل هستند اما در برخی موارد تیوب های بزرگتر نیز استریل می شوند. پاکیزه نگهداشتن لوازم آزمایشگاهی مخصوصا در ازمایشگاه های بیولوژیکی و زیست شناسی بسیار مهم و اساسی می باشد. شکل ظاهری میکروتیوب ها به صورت استوانه ای و انتهای مخروطی شکل است. هر چه حجم میکروتیوب بیشتر می شود انتهای آن محدب تر می شود. در میکروتیوب به بدنه متصل و عموما از جنس پلی پرولین است. درب میکروتیوب به گونه ای است که با یک دست به راحتی باز و بسته می شود و در اثر باز و بسته شدن مکرر دچار اصطحکاک و تغییری در عملکرد نمی شود. هنگام بستن در میکروتیوب با شنیدن صدایی شبیه به کلیک از بسته بودن آن اطمینان حاصل می شود. کرایو ویال یکی از مهم ترین انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می تواند بسیاری از آزمایشات ما را در محیطی استریل انجام دهد. سرمازدگی یا انجماد فرایندی است که طی آن اندامک ها، سلول ها، بافت ها یا به طور کلی هر ساختار بیولوژیکی که مستعد آسیب از فرایند های شیمیایی است با خنک شدن در دما های پایین با استفاده از کربن دی اکسید جامد یا نیتروژن مایع حفظ می شوند. در واقع در دما های پایین هر گونه فعالیت آنزیمی یا شیمیایی که ممکن است به مواد بیولوژیکی آسیب برساند، به طور موثر متوقف می شوند. دانشمندان سعی دارند با معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی به آزمایشگران کیفیت تجهیزات آزمایشی را بالا ببرند. این گونه مواد و بافت ها برای مدت طولانی در اختیار ما قرار می گیرند. در این مراحل برای نگه داری مواد بیولوژیکی و انجام فرایند انجماد از یک سری لوله هایی به نام کرایو ویال یا همان کرایوتیوب استفاده می شود. برای نگهداری درست از لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می توانیم به راحتی مواد شیمیایی متنوعی را برای آزمایشات خود سرما دهیم تا منجمد شوند. هنگام انجماد در فاز گاز نیتروژن مایع، درپوش پیچ ویال را معمولی محکم کنید و از سفت کردن بیش از حد آن خود داری کنید زیرا سفت شدن بیش از حد بسته بندی سیلیکون را بین لوله فشار می دهد و ممکن است نشتی ایجاد کند. همه ویال های سرما زا همیشه باید در فاز گازی، بالاتر از نیتروژن مایع ذخیره شوند.

نرمال لابو

نرمال لابو

در صورت غوطه ور شدن، ممکن است هنگام بازگشت به دمای اتاق نشتی ایجاد شود یا حتی خرد شود. سپس می توان مواد خطرناک را منتشر کرد. درب های کرایوویال به صورت داخلی و خارجی ساخته می شود. واشر سیلیکونی تعبیه شده بر در کریوویال، از نشت بخار و خروج مایع جلوگیری می کند. این یک جایگزین سبک تر برای شیشه و یک فیلتر UV طبیعی است، بنابراین اغلب در عینک استفاده می شود. از پلی کربنات در تعدادی از کاربرد ها در طیف وسیعی از صنایع استفاده کرده ایم. کاربرد پلی کربنات ها برای تولید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی که دو برابر قوی تر از پلی پروپیلن بوده و حرارت ازمنفی صد درجه سانتی گراد تا و مثبت صد و شصت درجه سانتی گراد را تحمل می کند. ولی به اندازه پلی اولفین ها به مواد شیمیایی مقاومت ندارد. پلی کربنات در هیدروکربن های آلیفاتیک (بدون کلر)، بعضی الکل ها و محلول های اسیدی رقیق و نمک ها نا محلول است. چون وسایل آزمایشگاه باید شفاف باشند و تا حد امکان ضد ضربه باشند، از پلی کربنات برای ساختن لوله های سانتریفوژ و مزور ها استفاده می شود. فلوروکربن یا تفلون یکی از انواع مواد شیمیایی اولیه برای تولید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می تواند به مقدار بسیار بالا تولید بشود. پلی تترا فلوئورواتیلن (فلوروکربن یا تفلون)، سر دسته خانواده پلی فلوروکربن‌ ها است و پلیمری سنتری، بلوری،‌ محکم ، سخت، مومی شکل، غیر قابل اشتعال و ترموپلاستیک است و دارای ضریب اصطکاکی پایین است که توسط پلیمریزاسیون رادیکال ‌های آزاد مونومر تترا فلوئورواتیلن تولید می ‌شود. پلی تترا فلوئورواتیلن برای سطح لغزنده، نقطه ذوب بالا و مقاومت در برابر تقریب تمام مواد شیمیایی متمایز می ‌شود. دامنه ی گسترده استفاده از فلوروکربن در لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی بسیار وسیع می باشد. تفلون از نظر شیمیایی خنثی بوده و مقاومت بالایی به خراش و خوردگی در مقابل مواد قلیایی و در حرارت بالا دارند. چون تفلون مقاومت زیادی به حرارت از بالای دویست و پنجاه و پنج درجه سانتی گراد را دارد برای ساختن بطری ها و فلاسک های به کار رفته جهت فریز کردن به کار می روند، چون آب به تفلون نمی چسبد. هر کدام از ادوات آزمایشگاهی دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند دانشمندان با معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی تولانسته اند مواد شیمیایی متناسب با کاربرد هر کدام را جداگانه تهیه نمایند. یکی از مهم ترین کاربرد های آن ساختن لوله های آزمایش، میله های میکسر، درب بطری ها می باشد که جزء لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی هستند. ساختن بطری، بشر، جار، ارلن، قیف، پیپت، تانک، بورت، لوله ها و اتصالات، روپوش نیدل ها، دریچه های دستگاه ها، قطره چکان، هیدرومتر، میکسر و لوله های آزمایش از جمله کاربرد های استفاده از پلی اتیلن و پلی پروپیلن برای ساخت لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد. برای آشنایی با لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی لازم است چند مورد از لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی را برای شما بیان کنیم. بشر پلاستیکی در آزمایشگاه وجود دارد که می تواند نقاط ضعف نوع شیشه ای خود را پوشش دهد. بشر پلاستیکی نیز مانند سایر بشر ها، استوانه ای شکل با کف تخت و دارای لبه به منظور سهولت در ریختن مایعات می باشد و به واسطه ی لبه ی آن این ظروف دارای درب نمی باشند. مزیتی این ظروف به بشر های شیشه ای این است که ارزان تر هستند و می توان برای نگهداری مواد از آن ها استفاده کرد. بشر های پلی پلاستیک می توانند مایعات داغ را در خود نگه دارند اما برای قرار گرفتن روی شعله یا صفحات داغ الکتریکی نمی توان از آن ها استفاده نمود. شما عزیزان و گرامیان می توانید با خرید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی از سایت نرمال لابو مناسب ترین لوازم آزمایشگاهی و با بهترین قیمت ها خریداری نمایید.

برای خرید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی

انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی

استفاده از انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی یکی از مهم ترین روش ها برای پیدا کردن مناسب ترین قیمت ها می باشد که می تواند بسیاری از مواد شیمیایی متنوعی را برای ما در معرض آزمایش قرار دهد. بسیاری از ادوات شیشه ای توانایی مقابله با برخی از اسید ها را ندارند به این گونه استفاده از انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی بسیار مرسوم شده است. پلیت کشت سلول یکی دیگر از انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی است که می تواند برای کشت در آزمایشگاههای بیولوژیکی بسیار مهم و اساسی می باشد. پلیت کشت سلولی نست از مواد خام شفاف پلی استایرن در شش اندازه مختلف تولید می شوند، شش چاه، دوازده چاه، بیست و چهار چاه، چهل و هشت چاه و نود و شش حلقه چاه. سطح تخت پایین و یو شکل در یکنواختی به حداکثر رساندن سطح رشد برای هر چاه. طراحی ویژه لبه ها و و رینگ بالایی چاهک بر روی حلقه های حلقه چاه بر روی سطح داخلی درب، کاهش آلودگی متقابل بین چاه ها. حلقه انباشته روی درب باعث تثبیت پلیت ها هنگام جمع شدن چند لایه برای صرفه جویی در فضا در آزمایشگاه می شود. کووت آزمایشگاهی یکی از مهم ترین انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می تواند در بسیاری از آزمایشات ما را یاری کند. به کاربردن درست و معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی به نحو احسن به مراکز آزمایشگاهی می تواند بسیاری از آزمایشات را برای ما به طرز درستی پیاده کند. کووت های پلاستیکی به شکل مکعب مستطیل است که در دستگاه اسپکتروفوتومتر قرار می گیرد. نور مرئی و فرابنفش از کووت حاوی محلول عبور کرده و میزان جذب یا عبور نور از محلول اندازه گیری می شود. از سل یا کووت در دستگاه آزمایشگاهی طیف سنجی نوری به منظور اندازه گیری میزان غلظت ماده با توجه به مقدار جذب شدت نور در محدوده طول موج فرابنفش و مرئی و همچنین اندازه گیری شدت رنگ محلول ها استفاده می کند. در واقع کووت آزمایشگاهی محفظه های شفافی هستند که محلول آزمایش در آن ریخته شده و در جایگاه مخصوص خود که در مسیر نور تک رنگ تعبیه شده است، قرار می گیرد. کووت ها محل نگهداری نمونه ها برای اندازه گیری طیفی هستند. به طوری که پرتو نور از داخل نمونه داخل کووت عبور می کند تا جذب، انتقال، شدت قطبش فلورسانس یا عمر فلورسانس نمونه اندازه گیری شود. کووت را می توان از هر ماده ای که در محدوده طول موج مورد استفاده در آزمایش باشد، تهیه کرد. کووت یا سل حفظه های شفافی هستند که محلول آزمایش در آن ریخته شده و در جایگاه مخصوص خود که در مسیر نور تک رنگ تعبیه شده است، قرار می گیرد. کووت حاوی محلول نمونه مورد تجزیه است، که معمولا بسیار رقیق است. هرچه کووت طولانی تر باشد برای محلول های رقیق تر کاربرد دارد که حساسیت بالاتری دارند. استفاده از انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی مناسب می تواند بسیاری از آزمایشات ما را با دقت بالا تر و با کیفیت مناسب تر همراه کند. کووت به جنس های پلاستیک شفاف و به حجم های مختلف وجود دارد. کووت پلاستیکی و شیشه ای برای محدوده طیف مرئی و کووت کوارتز برای محدوده فرابنفش استفاده می شود. کوارتز شیشه ای با ثبت حرف G روی آن ها و کووت کواترز با ثبت حرف S یا Q روی آن ها مشخص می شود. قسمت انتهایی این سل ها به دو صورت Uشکل و مربعی وجود دارد. هر کدام برای دستگاه های مشخصی قابل استفاده هستند. انتها مربعی از U شکل پرکاربرد تر است. زیرا هنگام عبور نور به دلیل شکل مربعی انتها نور کمتری نسبت به انتها گرد از بین می رود.

نرمال لابو

نرمال لابو

بسیاری از ما می توانیم به راحتی از انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی استفاده کنیم و با قیمت مناسب تجهیزات آزمایشگاهی مناسبی را داشته باشیم. کوچک ترین کووت ها می توانند هفتاد میکرو لیتر حجم داشته باشند، در حالی که بزرگ ترین آن ها می تواند دو نیم میلی لیتر یا بیشتر را در خود نگه دارد. عرض طول مسیر نور را از طریق نمونه مشخص می کند، که بر محاسبه مقدار جذب تأثیر می گذارد. بسیاری از کووت ها دارای مسیر نوری ده میلی متر هستند، که محاسبه ضریب جذب را ساده می کند. بیشتر کووت ها دارای دو طرف شفاف در مقابل یکدیگر هستند بنابراین نور اسپکتروفتومتر می تواند از آن عبور کند، اگرچه برخی آزمایش ها از بازتاب استفاده می کنند بنابراین فقط به یک طرف شفاف نیاز دارند. برای اندازه گیری فلورسانس، دو طرف شفاف تر، در زاویه های مناسب با آن هایی که برای نور طیف سنج استفاده می شود، برای نور تحریک لازم است. برخی از کووت ها دارای یک درب شیشه ای یا پلاستیکی برای استفاده با محلول های خطرناک، یا برای محافظت از نمونه ها از هوا هستند. کریستالیزور یکی از مهم ترین انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد. از ظروف کریستالیزور یا همان بشر های خیلی کوتاه در آزمایشگاه ها برای تبلور استفاده می شود و در برخی از مواقع نیز برای گرم کردن مایعات مورد استفاده قرار می گیرند. جنس کریستالیزور معمولا از از بروسیلیکات هایی می باشد که در برابر حرارت داری قدرت مقاومت بسیار بالایی می باشند. کاربرد این نوع از ظروف آزمایشگاهی بر حسب اندازه ای که دارند بسیار متفاوت می باشد. معمولی ترین کریستالیزور که در آزمایشگاه های مختلف از آن ها استفاده می شود شش، ده و شانزده سانتی متر قطر دهانه آن ها می باشد. کریستالیزور یکی از انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی است و در دسته بندی خانواده بشر قرار می گیرد. بشر آزمایشگاهی پر کاریرد دارای دو نوع کوتاه و بلند می باشد اما دسته بندی سومی هم وجود دارد که مربوط به بشر های خیلی کوتاه می شوند و به آن کریستالیزور گفته می شود. در شکل زیر نمونه ای از آن را می توانید مشاهده کنید. معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی و دانستن همه چیز درباره ی این گونه ادوات می تواند راهنمای درستی برای آزمایشگاه های مختلف باشد. از این وسیله آزمایشگاهی معمولا برای تبلور استفاده می شود همچنین بعضی اوقات از آن برای گرم کردن مایعات نیز استفاده می شود از این رو جنس این ظروف معمولا از مواد مقاوم به حرارت می باشد. لوله فالکون می تواند بسیاری از ویژگی های لوله های آزمایشگاهی را که خود آنان جزء انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشند را برای ما تداعی می کنند. فالکن ها در باکتری شناسی، RIA، انعقاد و سایر روش های معمول آزمایشگاهی ایده آل مورد استفاده قرار می گیرد. از لوله فالکون های ته مخروطی در آزمایشگاه‏ ها برای نگهداری در سانترفیوژ در دور بالا استفاده می شود. لوله فالکون از پلی ‌پروپیلن نیمه شفاف و یا پلی استایرن شفاف ساخته شده است. جنس بدنه آن ها مقاوم در برابر مواد شیمیایی (الکل ها و حلال های آلی ملایم) است. تفاوت این دو جنس لوله این است که لوله های پلی پروپیلن شفاف نبوده و در طی فرایند سانتریفوژ شدن تا سه هزار گرم مقاوم هستند. همچنین آن ها رایج ترین اسید ها، حلال ها و قلیائیت ها را در دمای اتاق می پذیرند و می توانند در دمای صد و بیست درجه سانتی گراد استرلیزه شوند. در صورتی که لوله های پلی استایرن شفاف بوده و سرعت سانتریفوژ شدن آن ها باعث می شود که تا هزار و چهارصد گرم را تحمل کنند. پلی استایرن محلول های آبی، پایه های خفیف و اسید های ضعیف را تحمل می کند، اما نه حلال های آلی، هیدروکربن های معطر و کلر شده و نمی توانند اتوکلاو شوند.


اکثر لوله های سانتریفیوژ دارای ته مخروطی شکل هستند، که به جمع آوری رسوب جامد یا بخش های سنگین تری از نمونه توسط سانتریفیوژ کمک می کند. لوله های سانتریفیوژ همچنین باید بتوانند فشار گریز از مرکز ایجاد شده در هنگام استفاده را تحمل کنند تا بتوان با خیال راحت از آن ها استفاده کرد. آزمایشگاه های متعدد با انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی تجهیز شده اند و بسیاری از ما می توانیم به راحتی از این ادوات در آزمایشات مختلف استفاده کنیم. فالکون ها دارای درجه بندی می باشند بنابراین به راحتی می توان حجم مایع درون آن را تخمین زد. البته برای اندازه گیری دقیق باید از وسایل آزمایشگاهی دیگر مانند استوانه مدرج استفاده نمود. روی دیواره یا درب فالکون می توان از لیبل برای مشخص کردن استفاده نمود. بعضی از لوله فالکون ها قابلیت اتوکلاو دارند که بسته به نوع لوله فالکون روی بسته بندی آن ها درج شده است. پس به طور کلی لوله های مخروطی با کاربردی آسان و با کیفیت بالا از نمونه های گران بها شما محافظت می کنند. پیشرفته ترین طراحی و ساخت، لوله هایی را ایجاد می کند که برای ایجاد مقاومت بالا، پایداری دمای گسترده و عملکرد مناسب در برنامه های حیاتی شما، ایجاد شده است. مقاومت انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی بسیار مثال زدنی می باشد و می تواند ویژگی بسیاری از ادوات شیشه ای را ارتقاء دهد. پی ست آزمایشگاهی از انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می تواند برای آب فشانی در آزمایشگاه مورد استفاده قرار گیرد. آب فشان یا پیست یکی از ابزار های آزمایشگاهی می باشد که از یک بطری پلاستیکی و یک نازل در بالای آن تشکیل شده است. از این ابزار برای شست وشوی ابزار های آزمایشگاهی مانند لوله آزمایش و بالن ته گرد استفاده می شود. عملکرد این وسیله به این ترتیب است که با فشردن دست روی بطری پلاستیکی فشار داخل بطری افزایش یافته و مایع داخل بطری به صورت باریکه ای از سر نازل به بیرون می ریزد. کاربرد این وسیله در آزمایشگاه برای شستو شوی ظروف دیگر می باشد. جنس بدنه پلاستیکی پی ست ها دارای انعطاف و ارتجاع بوده و همین موضوع به شما اجازه می دهد تا با وارد آوردن فشار دل خواه، شدت آب خروجی از پی ست را تنظیم کنید. شایان ذکر است که از موارد قابل توجه این وسیله آزمایشگاهی پر کاربرد، تنظیم زاویه نازل توسط دست انسان است. علاوه بر شست و شو ظروف آزمایشگاهی از پی ست ها می توان جهت انتقال حجمی مایعات نیز استفاده کرد. یکی دیگر از کاربرد های پی ست در آزمایشگاه ها، خشک کردن وسایل و ظروف شیشه ای آزمایشگاهی است. معرفی لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می تواند میزان درستی از اطلاعات را به ما بیان کند و مناسب ترین ویژگی ها را برای آزمایشات ارائه نماید. در آزمایشگاه ها پس از این که شست و شوی وسایل و ظروف شیشه ای، به عنوان مثال ارلن مایر، بشر مدرج، شیشه ساعت، بالن و … با آب شهری انجام شد با پی ست آب مقطر را روی آن ها ریخته و به اصطلاح ظروف را شست و شو می دهیم. این بشر های پلاستیکی دسته دار می تواند شفاف و یا کدر باشد. در هر دو مورد می توان محلول داخل آن را مشاهده و عدد مربوط به حجم را مشخص کرد. این ظروف پلاستیکی بادوام و غیرشکستنی هستند. عموما دارای درجه بندی می باشند گاهی اوقات حک شده و به رنگ خود بشر می باشد و گاهی اوقات رنگ آن متفاوت هست.

نرمال لابو

نرمال لابو

برای اندازه گیری حجم مورد استفاده قرار می گیرد اما حجم دقیق را نمی توان با آن تعیین کرد. استفاده از بشر پلاستیکی می تواند بسیاری از ویژگی ها را به ما بدهد که بسیار مناسب تر از نوع شیشه ای هستند. مقاوم در برابر اسید ها و باز و سایر مواد شیمیایی قابلیت تمیز کردن راحت و آسان به دلیل عدم چسبندگی مواد به آن غیر قابل استفاده برای اسید های قوی، حلال ها و قابل اتوکلاو از جمله کاربرد های بشر پلاستیکی می باشد. یکی دیگر از لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی ارلن پلاستیکی می باشد. استفاده از ارلن پلاستیکی برای مخلوط کردن نمونه ‌ها و تیتراسیون، جوشاندن و یا گرم کردن نمونه ‌ها، آماده‌ سازی محیط کشت و تهیه کشت میکروبی و سلولی، نگهداری نمونه‌ و مایعات آزمایشگاهی و جمع کننده محصول تقطیر در عمل تقطیر و یا جمع کننده مایع خارج ‌شده از قیف جدا کننده در هنگام عمل استخراج نیز استفاده می ‌شود. ارلن های پلی پروپیلن مورد استفاده برای شرایط خاص است. یکی دیگر از لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی قیف پلاستیکی می باشد. قیف پلاستیکی یکی از مهم ترین انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می تواند برای ریختن انواع مواد شیمیایی در ظروف آزمایشگاهی که دارای دهانه ای تنگ هستند بسیار مناسب می باشند. بورت پلاستیکی از جمله لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی است. بورت پلاستیکی یکی از تجهیزات آزمایشگاهی می باشد که در شیمی تجزیه برای توزیع یک مقدار متغیری از محلول شیمیایی و اندازه گیری مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع یک لوله بلند که به صورت مدرج بوده و بسیار دقیق می باشد که این استوانه دارای یک شیر خروجی در پایین قسمت خود بوده که می تواند از جنس تفلون باشد و قسمت خروجی آن به صورت مخروطی می باشد و شیر در جهت عقربه های ساعت یا به صورت افقی بسته و خلاف جهت عقربه های ساعت یا به صورت عمودی باز است. کاربرد انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می تواند بسیار بیشتر از انواع وسایل همانند خود که شیشه ای هستند داشته باشند. بورت برای اندازه گیری یک مقدار مشخصی از ماده مورد استفاده بوده و درجه بندی آن از بالا به پایین یا به عبارتی دیگر صفر آن در بالا است. بنابراین اختلاف بین شروع و پایان حجم مساوی مقدار ماده توزیع شده است. دقت و کنترل این محصول نسبت به وسایل دیگر مزیتی می باشد که برای تیتراسیون مورد استفاده قرار می گیرد. خرید انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی از سایت نرمال لابو یکی از مهم ترین روش ها برای تهیه ادوات پلاستیکی می باشد.

سخن پایانی

استفاده از لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می تواند بسیاری از ویژگی هایی که لوازم شیشه ای در آزمایشگاه ندارند را به ما بدهند یکی از مهم ترین ویژگی ها ویژگی انعطاف پذیری می باشد که در انواع شیشه آلات موجود نمی باشد. قیمت پایانی در انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی بسیار پایین تر از نوع شیشه ای است. پلی پروپیلن، پلی اولفین ها، پلی اتیلن، پلی کربنات و تفلون و همچنین سیلیکون یکی از انواع مواد اولیه برای تهیه انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی می باشد که می تواند کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی را با یکدیگر متمایز کند. اثر ناپذیری از محیط، شفافیت، انعطاف از جمله ویژگی های لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی موجود در بازار می باشد. مقاومت در برابر مواد شیمیایی مختلف و حرارت ها و سرمای متنوع می تواند با دامنه های وسیعی از تنوع را شامل شود. یکی از مهم ترین ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی با آن مواجه می شویم این است که این ادوات دارای قیمت پایانی بسیار اندکی می باشند و دارای توجیه اقتصادی بسیار بالا می باشند. ضد چسبندگی از جمله ویژگی های لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی از جنس تفلون است که برای بسیاری از آزمایشاتی که لوله های آزمایشگاهی در آن به کاربرده می شود بسیار مناسب هستند. ادوات بسیار زیادی وجود دارند که در آزمایشگاه های امروزی به شکل پلاستیکی تولید می شوند از جمله؛ بطری، بشر، جار، ارلن، قیف، پیپت، تانک، بورت، لوله ها و اتصالات، روپوش نیدل ها، دریچه های دستگاه ها، قطره چکان، هیدرومتر، میکسر، لوله های آزمایش، پی ست آزمایشگاهی و ... از جمله انواع لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی موجود در بازار هستند. بسیاری از کاربرد لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی در بیمارستان ها می باشد و جهت افزایش بهداشت انجام می گیرد. در زمان های گذشته همه این موارد از شیشه ساخته می شدند. با این وجود، در طول سال ها ظروف پلاستیکی در آزمایشگاه حضور چشمگیری پیدا کرده و محبوبیت بیشتری پیدا می کنند. دلیل اصلی وجود محسوس آن ماهیت نشکن و سازگاری آن با مواد شیمیایی رایج آزمایشگاهی است. ظروف پلاستیکی به طور کلی دارای وزن کمی هستند و بنابراین کار با وسایلی مانند باریل بزرگ یا استوانه های درجه بندی شده و انواع ظروف مدرج مانند انواع بشر و پارچ مدرج و غیره راحت تر است. عدم شستشوی گونه های غیرآلی، ظروف پلاستیکی را به یک گزینه ترجیحی در مطالعات فلزات کمیاب تبدیل می کند. با این وجود ظروف پلاستیکی برای استفاده در بیشتر حلال های آلی مناسب نیستند. اقلام پلاستیکی مانند ویال و نوک میکرو پیپت معمولا یکبار مصرف محسوب می شوند. با این حال، هر زمان که ممکن باشد، باید بعد از تمیز کردن مناسب، از این مواد استفاده مجدد شود زیرا پلاستیک ها زیست تخریب پذیر نیستند و به بار محیط زیست کمک می کنند. اگر این امکان وجود ندارد طبق هنجار های تجویز شده دور ریخته شود. استفاده مجدد بیشتر می تواند در هزینه های مکرر صرفه جویی کند. سایت نرمال لابو یکی از معتبر ترین و نام آشنا ترین انواع سایت های موجود در بازار آنلاین ایران است که می تواند بسیاری از ادوات آزمایشگاهی و اندازه گیری مناسب را برای شما فراهم آورد. اگر خواهان خرید لوازم پلاستیکی آزمایشگاهی هستید فروشگاه نرمال لابو بهترین قیمت ها را به شما ارائه می کند.

نرمال لابو