advertise

نیترات سدیم در مواد غذایی

کاربرد نیترات سدیم در مواد غذایی

غذاهای حاوی نیترات کدام اند. کاربرد نیترات سدیم در مواد غذایی برای نگهداری انواع خوراکی های گوشی قابل مشاهده است. نیترات سدیم در مواد غذایی امروزه در زندگی روزمره همه ما وجود دارد و بر سلامتی جامعه تاثیر خواهد گذاشت. سایت نرمال لابو بهترین مرجع برای تهیه و خرید نیترات سدیم می باشد. اکثر شرکت های مواد غذایی در سراسر جهان از مواد افزودنی برای حفظ تازگی و طعم و افزایش قابل ملاحظه ای ماندگاری محصولات مختلف استفاده می کنند. این امر به ویژه برای جلوگیری از هدر رفتن بی مورد غذا و محافظت از سرمایه گذاری در ساخت، استخراج یا مونتاژ یک محصول خاص مهم است. نیترات سدیم و نیتریت به طور گسترده در صنایع غذایی به عنوان یک آنتی اکسیدان در گوشت هایی مانند بیکن، ژامبون، گوشت ناهار، گوشت اغذیه فروشی، گوشت قرمز و هات داگ استفاده می شود. آن ها یک عملکرد مهم برای حفظ سلامت سالم برای افرادی که گوشت مصرف می کنند انجام می دهند. نیترات سدیم در توانایی آن در جلوگیری از رشد باکتری محیطی خطرناک لیستریا مونوسیتوژنز قابل توجه است. این باکتری کیفیت گوشت را خراب می کند و همچنین می تواند باعث بیماری در برخی از جمعیت های در معرض خطر شود. بنابراین، نیترات سدیم اثرات نگهداری قابل توجهی بر روی باکتری های مضری دارد که گوشت را فاسد می کنند. همچنین از رشد بوتولیسم و باکتری های عامل لیستریا که باعث واکنش های نامطلوب در بدن می شود، جلوگیری می کند. علاوه بر این، اساسا مسئول ایجاد طعم ذاتی و مشخصه گوشت پخته شده و رنگ صورتی است. علاوه بر این، در زمان نگهداری گوشت پخته شده، ایجاد ترش را که معمولا با طعم یا بوی نامطبوع مشخص می شود، محدود می کند. انتظار می رود این عوامل فرصت های زیادی را برای رشد بازار جهانی نیترات سدیم، به ویژه در صنایع غذایی ایجاد کنند. نیترات سدیم در مواد غذایی متعددی دیده می شود. آشنایی با غذاهای حاوی نیترات.

نرمال لابو

نرمال لابو

گمانه زنی های متعددی در مورد محدودیت های استفاده از نیترات سدیم در سراسر جهان وجود دارد. استفاده از مقادیر محدود نیترات سدیم به دلیل مشکلات بهداشتی نامطلوب توسط دولت ها تایید شده است. افزودن بیش از حد نیترات سدیم به عنوان یک ماده نگهدارنده در گوشت های آماده می تواند منجر به مشکلات حاد سلامتی شود که با افزایش خطر ابتلا به سرطان، بیماری پارکینسون، بیماری آلزایمر، فشار خون بالا و غیره مرتبط است. مصرف بیش از حد نیترات سدیم همچنین با افزایش خطر ابتلا به اختلالات ذهنی، درد شکم، گاستروانتریت، ناهنجاری های کلیوی و غیره همراه است. بنابراین، محدود کردن مصرف نیترات سدیم بسیار مهم است. کاربرد نیترات سدیم در مواد غذایی برای نگهداری مواد گوشتی و ژانبون ها مورد استفاده قرار می گیرد. با این وجود، استفاده از آن در گوشت های پخته شده به دلیل نقش ارزشمند آن در حفظ مواد غذایی، به ویژه ماهی و گوشت، توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده کاملا مجاز و تایید شده است. گوشت فرآوری شده، به خصوص با توجه به درصد چربی آن، فواید تغذیه ای چندانی برای ما ندارد. در عوض، سبزیجات منبع طبیعی، ارگانیک و سالمی از نیترات سدیم هستند. به وفور در گیاهان یافت می شود زیرا نیتروژن، یک جزء ضروری که برای رشد گیاه ضروری است، در خاک به نیترات سدیم تبدیل می شود. بنابراین نیترات سدیم در مقادیر مختلف توسط گیاهان از خاک جذب می شود. نیترات سدیم در مواد غذایی امروزه در مواد غذایی ما به وفور موجود است. برخی از سبزیجات برجسته سرشار از نیترات سدیم عبارتند از تربچه، کاهو، کلم، چغندر، هویج، اسفناج، کلم بروکلی، کرفس، پیاز، سیر و غیره. حتی میوه ها دارای نیترات هستند، اما مقدار آن معمولا کم است. برخی از میوه های محبوب حاوی نیترات عبارتند از موز، سیب، انگور، هندوانه، پرتقال، توت فرنگی، هلو، کیوی و غیره.


بر اساس مطالعه‌ای که توسط مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است، نزدیک به هشتاد درصد نیترات‌ های رژیم غذایی به دلیل مصرف سبزیجات است. بنابراین، دریافت نیترات از سبزیجات از منظر تغذیه ای گزینه بسیار بهتری نسبت به نگهدارنده نیترات سدیم مصنوعی است. این به دلیل نیترات سدیم مصنوعی است که به طور بالقوه منجر به مشکلات سلامتی مضر می شود، در حالی که نیترات های طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات می توانند مزایای سلامتی داشته باشند. علاوه بر این، جایگزین های طبیعی مانند سبزی های برگ دار حاوی اجزای محافظی مانند پلی فنول های فیبر و ویتامین سی هستند که از تبدیل نیتروزامین ها جلوگیری می کند. برخی از کارشناسان ذکر کرده اند که مصرف روزانه قابل قبول نیترات را می توان تا حدی نادیده گرفت. آن ها ادعا می کنند که سطوح بالاتر نیترات نه تنها می تواند بی خطر باشد، بلکه در واقع سودمند است، مشروط بر اینکه از سبزیجات مشتق شده باشد و نه گوشت های فرآوری شده. نیترات سدیم اساسا جزء طبیعی هر رژیم غذایی است، اما با توجه به ارتباط آن با خطر بالای سرطان روده بزرگ، معده، لوزالمعده، تخمدان، مری و تیروئید، نباید بیش از حد مصرف شود. با این حال، سطوح نیترات مرتبط با این بیماری های ناراحت کننده به سختی از غذا های طبیعی بدست می آید. از این رو، نیترات ‌های موجود در میوه ‌ها و سبزیجات، فواید تغذیه ‌ای زیادی را به همراه دارند. تنوع کاربرد نیترات سدیم در مواد غذایی گونه ای شده که در غذایی هر روزی ما مورد استفاده قرار می گیرد. طبق مطالعه ای که توسط مجله پزشکی نیوانگلند ارائه شده است، مکمل های غذایی نیترات معدنی به نوبه خود می توانند فشار خون فرد را کاهش دهند. کاهش میزان مصرف نیتریت ها و نیترات هایی که معمولا در زمان فرآوری به غذا اضافه می شوند بسیار مهم است.

نرمال لابو

نرمال لابو

بنابراین، بسیار مهم است که مردم مصرف گوشت های پخته شده مانند گوشت اغذیه فروشی، بیکن، سوسیس و غیره را محدود کنند. آن ها باید در مورد گوشت گزینه های بدون نیتریت و نیترات را انتخاب کنند. علاوه بر این، برای افراد بسیار توصیه می شود که مصرف ویتامین C و آنتی اکسیدان ها را به حداکثر برسانند. این مواد مغذی ضروری از تبدیل نیترات‌ ها به نیتروزامین، یک سرطان‌ زای فراگیر که در طی تخمیر بسیاری از غذا ها و تنباکو ایجاد می‌شود، جلوگیری می ‌کند. صرف نظر از همه نگرانی ها در مورد مصرف نیترات سدیم، به طور گسترده ای به عنوان یک نگهدارنده قوی برای غذا ها، به ویژه ماهی و گوشت، برای جلوگیری از رشد باکتری های مضر که باعث فساد می شوند، استفاده می شود. با توجه به اینکه انتظار می رود مصرف جهانی گوشت به دلیل تداوم افزایش جمعیت افزایش یابد، انتظار می رود تقاضا برای نیترات سدیم در صنایع غذایی در سال های آینده به طور تصاعدی رشد کند. نیترات سدیم در مواد غذایی ما دیده می شود و باید از نکات سلامت در مورد ان آگاه باشیم. نیترات سدیم نوعی نمک است که از دیرباز برای نگهداری غذا ها استفاده می شده است. تا به حال در مورد گوشت پخته شده شنیده اید خوب، شما می توانید آن را در بسیاری از غذا ها از جمله بیکن، گوشت گاو، ژامبون، هات داگ، گوشت ناهار، سالامی و ماهی دودی پیدا کنید. این عطر و طعم متمایز ایجاد می کند، اکسیداسیون لیپید را کنترل می کند و به عنوان یک ضد میکروبی عمل می کند. نیترات سدیم را می توان در گیاهان و آب آشامیدنی کنترل نشده یافت. نیتروژن در خاک به نیترات سدیم تبدیل می شود و برای رشد گیاه ضروری است. گیاهان نیترات سدیم را از خاک به مقدار متفاوت جذب می کنند. سبزیجات با سطوح بالای نیترات سدیم عبارتند از اسفناج، تربچه، کاهو، کرفس، هویج، کلم و چغندر.


تقریبا هشتاد درصد از نیترات های رژیم غذایی در رژیم غذایی افراد از مصرف سبزیجات به دست می آید. کاربرد نیترات سدیم در مواد غذایی در افزایش ماندگاری مواد غذایی ست. نیترات ها بخشی طبیعی از هر رژیم غذایی عادی هستند. با این حال، برخی تحقیقات نشان می دهد که سطوح بالا می تواند باعث مشکلاتی مانند سرطان روده بزرگ شود. سایر بیماری ها مانند لوسمی، لنفوم غیر هوچکین، بیماری های قلبی، و سرطان های تخمدان، معده، مری، پانکراس و تیروئید ممکن است با مصرف بیش از حد نیترات سدیم مرتبط باشند. سطوح نیترات مرتبط با این بیماری ها به سختی از غذا های طبیعی بدست می آید. همچنین، غذا هایی که به طور طبیعی حاوی نیترات هستند، حاوی موادی مانند ویتامین C نیز هستند که ممکن است بدن را از ابتلا به بیماری های ذکر شده در بالا محافظت کند. نیترات سدیم در مواد غذایی طبیعی رفتار متفاوتی با همتای خود در نوع مصنوعی می کند. با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، مصرف روزانه نیترات سدیم نباید بیش از سه و هفت دهم میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن باشد. بنابراین، برای مثال، فردی که صد و پنجاه پوند وزن دارد، نباید بیش از بیست و پنج صدم گرم نیترات سدیم در روز مصرف کند. با این حال، از آنجایی که مقدار این مواد نگهدارنده در برچسب مواد غذایی ذکر نشده است، دشوار است بدانید که روزانه چقدر مصرف می کنید. مسمومیت با نیترات یک مسئله جدی است که نوزادان را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند باعث اختلال خونی به نام متهموگلوبینمی شود. هنگامی که آب مورد استفاده برای تهیه شیر خشک یا غذای کودک از چاه های کنترل نشده تامین شود، نوزادان ممکن است دچار مسمومیت با نیترات شوند. سایت نرمال لابو در مقالات مختلف اقدام به توضیح درباره نیترات سدیم کرده است.

نرمال لابو
نرمال لابو

بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی

با بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی می توانید از نکات مختلف این ماده و تاثیر آن بر روی مواد غذایی و موارد بهداشتی آن توجه داشته باشید. کاربرد نیترات سدیم در مواد غذایی امروزه بیشتر از گذشته شده است. نیترات سدیم در مواد غذایی به وفور استفاده می شود. نیترات سدیم بخشی طبیعی از هر رژیم غذایی است و در حالی که مقادیر اضافی آن می تواند برای شما مضر باشد، اما در پزشکی نیز جایگاهی دارد. به عنوان مثال، مطالعه ای در مجله پزشکی نیوانگلند به این نتیجه رسید که مکمل های غذایی نیترات معدنی می توانند فشار خون را کاهش دهند. یک راه آسان برای جلوگیری از مصرف بیش از حد نیترات سدیم این است که مقدار گوشت پخته شده را در رژیم غذایی خود محدود کنید. این همچنین می تواند به شما در جلوگیری از خطر فشار خون بالا کمک کند. خوردن غذای ارگانیک راه خوب دیگری برای جلوگیری از مصرف بیش از حد نیترات است، زیرا غذا های ارگانیک با کود های نیتروژن مصنوعی که باعث افزایش محتوای نیترات در محصولات می شود، رشد نمی کنند. غذا های غنی از آنتی اکسیدان که سرشار از ویتامین C هستند نیز می توانند تبدیل نیترات را کاهش دهند. بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی به ما آمار تاثیرات آن را به ما بیان می کند. اگرچه استفاده از نیترات سدیم در گوشت های پخته شده توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده مجاز است، مطالعات متعدد نشان داده است که مصرف بیش از حد نیترات با سرطان، خطرات بالای بیماری های عصبی و بیماری های قلبی مرتبط است. بسیاری از محققان بر این باورند که افزودن این ماده نگهدارنده به گوشت های پخته شده


برای سلامتی مضر است زیرا با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، سرطان ها و بیماری پارکینسون مرتبط است. اگر در معرض گرمای شدید یا محیط بسیار اسیدی قرار گیرد، نیترات سدیم، مانند نیتریت سدیم، می تواند در بدن به نیتروزامین تبدیل شود. نیتروزامین یک سرطان زا شناخته شده است. بر اساس مطالعه ای که در مجله جهانی گوارش منتشر شد، نیترات سدیم تبدیل به نیتروزامین می تواند باعث سرطان معده شود. همچنین ثابت شده است که نیترات سدیم اثر مضری بر گردش اکسیژن در خون دارد که می تواند منجر به متهموگلوبینمی شرایط گردش خون ناکارآمد اکسیژن شود. استنشاق نیترات سدیم بیش از حد باعث تحریک مجاری تنفسی می شود که علائم آن ممکن است شامل سرفه، تنگی نفس باشد. بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی برای استفاده های متعدد این ماده در صنایع غذایی بسیار مهم و اساسی ست. نیترات سدیم نوعی نمک است که با وجود ارزش غذایی منفی از دیرباز برای نگهداری مواد غذایی به ویژه گوشت و ماهی استفاده می شده است. گاهی اوقات به عنوان جایگزینی برای نیتریت سدیم استفاده می شود. این به حفظ رنگ گوشت پخته شده کمک می کند و به طعم و مزه می بخشد، اکسیداسیون لیپید ها را تنظیم می کند و به عنوان یک ضد میکروب عمل می کند. در گوشت های فرآوری شده و فرآوری شده، نیترات سدیم به جلوگیری از رشد باکتری های ناقل بیماری که باعث بوتولیسم و لیستریا می شوند، کمک می کند. نیترات سدیم حتی یکی از مواد تشکیل دهنده دهانشویه ها است زیرا می تواند به کاهش تحریک دندان کمک کند. برای از بین بردن جوندگان از نیترات سدیم در بخور استفاده می شود. نیترات سدیم در بدن متابولیزه می‌شود و گوشت‌ ها به نیتریت سدیم تبدیل می‌شوند،

نرمال لابو

نرمال لابو

که مشخص شده است خواص دارویی دارد، مانند گردش خون بهبود یافته اکسیژن و می ‌تواند در هنگام حملات قلبی و سکته مفید باشد. برخی از محققان پیشنهاد می کنند که نیتریت سدیم به حفظ بافت ها در زمانی که سطح اکسیژن در بدن کم است، کمک می کند. نیترات سدیم از کلونیزاسیون باکتریایی غذا ها جلوگیری می کند، که آن را به یک عامل اکسید کننده قوی برای نگهدارنده های گوشت تبدیل می کند. وزارت کشاورزی ایالات متحده در اواخر دهه هفتاد تلاش کرد نیترات سدیم را به عنوان یک ماده تشکیل دهنده محدود کند، اما توسط صنعت گوشت شکست خورد. به دلیل خطر قابل توجه نیتروزامین سرطان زا، سازمان غذا و داروی ایالات متحده میزان مجاز نیترات را به عنوان افزودنی های غذایی در هر صد پوند گوشت به دو تا سه اونس محدود می کند. نیترات ها تقریبا در هر محیطی یافت می شوند زیرا به طور طبیعی در چندین گیاه، میوه و غلات وجود دارند. هنگامی که مجموعه شیمیایی با بزاق تماس پیدا می کند، به نیتریت سدیم تبدیل می شود. اجسام نیترات را به نیتریت تبدیل می کنند. در زیر چند روش متداول برای جلوگیری از مصرف بیش از حد نیترات سدیم وجود دارد مصرف گوشت فرآوری شده و غذا هایی مانند هات داگ، سوسیس و کالباس را کاهش دهید. برچسب ها را به دقت بررسی کنید و از اقلام حاوی نیترات و نیتریت های سدیم یا پتاسیم خودداری کنید. غذا های ارگانیک مصرف کنید. تعیین کنید که آیا آب حاوی نیترات است یا نیتریت. از یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان استفاده کنید. نیترات ها و نیتریت ها در محیط رایج هستند و در دارو ها و وسایل خانه یافت می شوند.


نیترات ها در غلظت های بالایی در خاک، مدفوع حیوانات، گیاهان و غذا یافت می شوند. سطوح نیترات به طور طبیعی در اسفناج، گل کلم، سبزی کولرد، چغندر و کلم بروکلی بالا است. نیترات سدیم اغلب به عنوان نگهدارنده در گوشت های پخته شده استفاده می شود، اما این نیترات در دارو هایی که برای درمان بیماری های قلبی و فشار خون بالا و همچنین درمان سوختگی استفاده می شود نیز یافت می شود. ثابت شده است که نیتریت های فرار به صورت تفریحی یا برای تقویت جنسی مورد سوء استفاده قرار می گیرند. کود ها و مواد منفجره دو تامین کننده تجاری دیگر نیترات ها هستند. بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی از ویژگی های منحصر به فرد این ماده به ما می گوید. حتی اگر نیترات ها برای تمام زندگی گیاهی و جانوری ضروری هستند، قرار گرفتن در معرض بیش از حد می تواند باعث مشکلات عمده سلامتی و اثرات منفی تغذیه ای شود. از میزان مصرف نیترات سدیم برای جلوگیری از هر گونه اثرات مضر آگاه باشید. نیترات های سدیم و نیتریت های سدیم ترکیبات شیمیایی طبیعی هستند که معمولا در محصولات گوشتی مانند بیکن و هات داگ استفاده می شوند. برای آشپز های خانگی، محصولی به نام نمک صورتی یا پودر پراگ که نیتریت ‌های سدیم و یا نیترات‌ ها را با کلرید سدیم ترکیب می‌کند، حفظ ایمن گوشت را برای طعم و نگهداری طولانی ‌مدت ممکن می ‌سازد. کاربرد نیترات سدیم در مواد غذایی بیشمار است. نیترات‌ ها و نیتریت‌ ها در پخت، دسته وسیعی از تکنیک ‌ها برای نگهداری غذا ها، عمدتا گوشت و ماهی، استفاده می‌ شوند

نرمال لابو

نرمال لابو

که شامل استفاده از نمک، شکر و یا کم ‌آبی برای غیر جذاب کردن غذا برای باکتری‌ هایی است که باعث فساد می ‌شوند. یکی از اولین روش ها برای درمان غذا استفاده از نمک بود. نمک از طریق فرآیندی به نام اسمز که رطوبت را از سلول‌های باکتری ‌ها خارج می ‌کند، از فساد غذا جلوگیری می ‌کند و با کم آبی آن‌ ها را از بین می ‌برد. نیترات سدیم نوعی نمک است که به طور خاص به عنوان نگهدارنده مواد غذایی موثر است. نیترات سدیم یک ماده معدنی طبیعی است که در همه انواع سبزیجات سبزیجات ریشه مانند هویج و سبزیجات برگدار مانند کرفس و اسفناج همراه با بسیاری از میوه ها و غلات وجود دارد. هر چیزی که از زمین رشد می کند نیترات سدیم را از خاک بیرون می کشد. نیترات سدیم در مواد غذایی با ترکیبات مختلفی موجود است. بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی برای درک موارد بهداشتی این ماده بسیار مهم است. کلمه "نیترات" به ترکیبی از نیتروژن، بزرگترین جزء جو ما و عنصری که به وفور در خاک وجود دارد، و اکسیژن اشاره دارد. هنگامی که از نیترات سدیم به عنوان یک عامل پخت استفاده می شود، به نیتریت سدیم تبدیل می شود. نیتریت سدیم دارای خواص ضد میکروبی است که آن را به یک نگهدارنده خوب تبدیل می کند. جالب توجه است که فرآیند گوارش انسان، نیترات سدیم مصرف شده از طریق میوه ها، سبزیجات و غلات را به نیتریت سدیم تبدیل می کند.


پودر پراگ یا نمک صورتی، محصولی با درمان سریع برای استفاده با گوشت هایی است که باید قبل از سرو پخته شوند یا دودی یا کنسرو شوند، مانند ژامبون، گوشت قرمز، گوشت گاو ذرت، سوسیس، ماهی و بیکن. حاوی غلظت شش و بیست و پنج درصد نیتریت سدیم است. پودر پراگ نوع دو برای محصولات با سن خشک مانند پروشوتو، ژامبون روستایی، پپرونی و سایر سوسیس‌ هایی است که نیازی به نگهداری در یخچال ندارند. این حاوی نیترات سدیم علاوه بر نیتریت سدیم است زیرا نیترات در طی یک دوره زمانی به نیترات تبدیل می ‌شود و به عنوان نوعی ماده خشک‌ کننده با رهش زمانی در طول فرآیند پیری طولانی عمل می ‌کند. بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی درک ما را در زمینه استفاده از آن بهتر می کند. مقدار نیترات در برخی سبزیجات می تواند بسیار زیاد باشد. به عنوان مثال، اسفناج ممکن است حاوی پانصد تا هزار و نهصد قسمت در میلیون نیترات سدیم باشد. کمتر از پنج درصد از مصرف روزانه نیتریت سدیم از گوشت های پخته شده تامین می شود. تقریبا نود و سه درصد نیتریت سدیم از سبزیجات و غده‌ های برگ ‌دار و بزاق خود ما به دست می ‌آید. سبزیجات حاوی نیترات سدیم هستند که در تماس با بزاق دهان به نیتریت سدیم تبدیل می شوند. گوشت های پخته شده طبق تعریف خود باید حاوی نیتریت سدیم باشند. نیتریت سدیم ماده ای است که به محصولی مانند ژامبون رنگ و طعم می دهد. بدون نیتریت سدیم، عمر مفید این محصولات به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی می تواند برای مهندسان صنایع غذایی بسیار با اهمیت باشد. برخی از محصولات خشک نشده موجود امروزی از مواد گیاهی مانند آب کرفس استفاده می کنند که ممکن است به طور طبیعی حاوی نیترات باشد تا رنگ و طعمی شبیه به گوشت های پخته شده سنتی بدهد. هنگامی که نیترات سدیم موجود در کرفس یا سایر سبزیجات حاوی نیترات سدیم در معرض انواع خاصی از باکتری های موجود در محصول قرار می گیرد، نیترات به نیتریت سدیم تبدیل می شود که منجر به ویژگی های محصول مشابه محصولات گوشتی سنتی می شود. مقدار نیتریت سدیم مصرفی از این نوع محصولات در مقایسه با محصولات گوشتی سنتی تقریبا یکسان است. سایت نرمال لابو بهترین مرجع برای کسب اطلاعات بیشتر برای بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی می باشد.

نرمال لابو

برای خرید مواد شیمیایی

نرمال لابو

نکات تکمیلی نیترات سدیم در مواد غذایی

نکات تکمیلی نیترات سدیم در مواد غذایی برای پژوهشگران و علاقه مندان به بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی بسیار مهم و اساسی ست. نیترات سدیم در مواد غذایی با ترکیبات متنوعی موجود است و بر روی سلامتی افراد جامعه تاثیر گذار خواهد بود. پانل‌ های علمی متعددی ایمنی نیتریت سدیم را ارزیابی کرده ‌اند و نتیجه ‌گیری اساسا یکسان بوده است نیتریت سدیم نه تنها بی ‌خطر است، بلکه یک ابزار بهداشت عمومی ضروری است زیرا سابقه اثبات شده ای در پیشگیری از بوتولیسم دارد. برنامه ملی سم شناسی، آژانسی در وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، یک مطالعه چند ساله برای ارزیابی ایمنی نیتریت سدیم انجام داد. این مطالعه نشان داد که نیتریت سدیم در سطوح مورد استفاده بی خطر است. دانشمندان مؤسسه ملی سلامت طی چند سال گذشته، تعدادی از مطالعات را اعلام کرده اند که مزایای سلامتی نیتریت سدیم را مستند می کند. این دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که نیتریت سدیم یک درمان جدید بالقوه برای پیوند اعضا، حملات قلبی، بیماری سلول داسی شکل و مشکلات عروقی پا است. نیترات سدیم به عنوان یک عامل رنگی یا نگهدارنده در مواد غذایی و همچنین یک عامل ضد میکروبی در گوشت و ماهی و برخی پنیرها استفاده می شود. در مقادیر زیاد می تواند برای انسان سمی باشد و باعث متهموگلوبینمی شود. این یک وضعیت غیرمعمول و بالقوه کشنده است که در آن هموگلوبین به متهموگلوبین اکسید می شود و میزان اکسیژن آزاد شده از هموگلوبین را کاهش می دهد، شبیه به مسمومیت با مونوکسید کربن. سطوح متهموگلوبین هفتاد درصد عموما کشنده است، اما وجود کم خونی زمینه‌ای، اسیدوز، اختلال تنفسی و بیماری قلبی ممکن است سمیت متهموگلوبین را تشدید کند. ما یک مورد مسمومیت با نیتریت سدیم را در سه نفر از اعضای خانواده پس از خوردن سوسیس خانگی که توسط همسایه قصاب به آن ها داده شده ارائه می دهیم.


نیترات ها همچون نیترات سدیم مجموعه ای از ترکیبات هستند که شامل مولکول های نیتروژن و اکسیژن می شوند. در حالی که آن ها اغلب با گوشت های پخته شده مرتبط هستند، سبزیجات سبز و برگ دار در واقع از نظر نیترات بسیار غنی تر هستند. در حالی که ارتباط نیترات با گوشت های فرآوری شده باعث می شود برخی در مورد اثرات سرطان زا آن نگران باشند، مطالعات دیگر نشان می دهد که نیترات موجود در سبزیجات ممکن است در واقع به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. مطالعات نشان می ‌دهد که خوردن غذا های غنی از نیترات‌های طبیعی می‌ تواند به کاهش خطر ابتلا به تعدادی از بیماری ‌های مزمن کمک کند، در حالی که خوردن غذا های حاوی نیترات‌ های اضافه شده می ‌تواند خطراتی برای سلامتی ایجاد کند. دقت به نکات تکمیلی نیترات سدیم در مواد غذایی می تواند ما را در انواع زمینه های مصرف خوراکی های گوشتی راهنمایی کند. سایت نرمال لابو با دشاتن متخصصان مختلف در این زمینه بهترین مرجع برای خرید نیترات سدیم در مواد غذایی می باشد. بسیاری از گوشت های فرآوری شده دارای نیترات بالایی هستند. در حالی که این نیترات ها برای حفظ و بهبود رنگ غذا مفید هستند، اما برای سلامتی شما مفید نیستند. بسیاری از مطالعات توصیه می کنند برای جلوگیری از تشکیل ترکیبات مضر نیتریت، ویتامین C به گوشت های پخته شده با نیترات بالا اضافه شود. ژامبون اغلب بالاترین منبع نیترات سدیم غذایی است. یک وعده صد گرمی ژامبون پخته شده هشت صد و نود میکروگرم نیترات دارد. این منبع رنگ صورتی نمادین ژامبون های پخته شده است. بیکن تا سیصد و هشتاد میکروگرم نیترات در هر صد گرم وزن دارد. همچنین دارای نیتریت های فوق العاده بالایی است. نیترات ها و نیتریت ها همانند نیترات سدیم در تولید بیکن فراگیر هستند،

نرمال لابو

نرمال لابو

که باعث می شود برخی از مارک ها بسته بندی خود را بدون نیتریت برچسب گذاری کنند. بیکن بدون نیتریت به دلیل داشتن تقریبا دو برابر مقدار نیترات، تا ششصد و هشتاد میکروگرم در هر صد گرم آزمایش شد. گوشت اغذیه فروشی یکی دیگر از منابع اصلی نیترات های مضر است. اغذیه فروشی های پخته شده به طور متوسط تا پانصد میکروگرم نیترات در هر صد گرم گوشت دارند، در حالی که اغذیه فروشی های پخته نشده حدود سیصد میکروگرم در همان مقدار گوشت دارند. هات داگ یکی از فرآوری شده ترین منابع گوشت در بازار است. هات داگ متوسط حاوی حدود پنجاه میکروگرم نیترات در هر صد گرم گوشت است که حدود نه میلی گرم نیتریت را حمل می کند. نکات تکمیلی نیترات سدیم در مواد غذایی اطلاعات کافی در زمینه مواد متنوع رژیم خوراکی ما را بیان می کند که به چه میزان نیترات سدیم در مواد غذایی را در خود قرار داده است. نیترات سدیم یک نمک طبیعی است که از سدیم، نیتروژن و اکسیژن تشکیل شده است. در گوشت ها نه تنها برای افزایش طعم و افزودن رنگ، بلکه به عنوان یک نگهدارنده برای جلوگیری از رشد باکتری ها و فساد استفاده می شود. برخی از این باکتری ها می توانند خطرناک باشند، مانند کلستریدیوم بوتولینوم و لیستریا مونوسیتوژنز که باعث بیماری های بالقوه جدی می شوند. نیترات سدیم در مواد غذایی افزودنی است که طبق استاندارد های دولت ایالات متحده ایمن در نظر گرفته می شود. با این حال، هنگامی که نیترات سدیم با باکتری های موجود در گوشت تعامل می کند، از نظر شیمیایی تغییر می کند، یک اکسیژن از دست می دهد و به نیتریت سدیم تبدیل می شود. با گذشت زمان، نیترات سدیم می تواند اکسید نیتریک، که یک گاز است، یا نیتروزامین ها، که مواد شیمیایی سرطان زا برای حیوانات هستند، تشکیل دهد.


نکات تکمیلی نیترات سدیم در مواد غذایی برای کارشناسان بهداشتی مهم است. احتمال یافتن نیتریت سدیم در غذاها بیشتر از نیترات سدیم است، زیرا نیتریت سدیم یکی از ترکیباتی است که به طور خود به خود از نیترات سدیم ایجاد می شود. با این حال، نیترات سدیم طبیعی هنوز در گوشت های خشک و گوشت های ساخته شده در فروشگاه های تخصصی مانند سالامی استفاده می شود. اگر این گوشت ها را می خورید، لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید تا ببینید آیا این گوشت ها حاوی مواد افزودنی غذایی هستند یا خیر. همچنین می توانید از قصاب یا سازنده گوشت اطلاعاتی در مورد محتوای نگهدارنده نیترات سدیم یا نیتریت سدیم بخواهید. مهم است که هنگام انتخاب یک رژیم غذایی سالم، خطرات نیترات سدیم را در نظر بگیرید. طبق گفته انجمن سرطان آمریکا، خوردن مقادیر کمی گوشت فرآوری شده در روز، به اندازه دو اونس، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا هجده درصد افزایش می دهد. در حالی که ارتباط بین گوشت های فرآوری شده و سرطان مشخص نیست، نیتریت ها و نیترات ها در حال حاضر به عنوان یک عامل احتمالی در حال بررسی هستند. خوردن گوشت های فرآوری شده، مانند هات داگ یا سالامی، در مواقعی مشکلی ندارد، اما انجمن سرطان آمریکا رژیمی را توصیه می کند که گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز را محدود کرده و مصرف سبزیجات، میوه ها و غلات کامل را افزایش دهد. نکات تکمیلی نیترات سدیم در مواد غذایی از کاربرد نیترات سدیم در مواد غذایی به ما خواهد گفت. همچنین مهم است به یاد داشته باشید که سبزیجاتی مانند سبزیجات برگدار که فواید سلامتی زیادی نیز دارند، ممکن است منبع اصلی نیترات سدیم شما باشند. نیترات های موجود در غذایی که می خورید به گاز نیتریک اکسید در بدن شما تبدیل می شود که باعث عملکرد صحیح سیستم عروقی شما می شود.

نرمال لابو

نرمال لابو

اکسید نیتریک همچنین ممکن است التهاب را کاهش دهد و در برابر سرطان محافظت کند. اگر در مورد نیترات در رژیم غذایی خود و خطر ابتلا به سرطان نگران هستید، برای راهنمایی با پزشک خود مشورت کنید. با تمام غوغایی که در اطراف گوشت فرآوری شده وجود دارد، ممکن است تصور کنید که این گوشت منبع اصلی نیترات در رژیم غذایی ما است. اما در واقع تنها حدود پنج درصد از نیترات ها در رژیم غذایی متوسط اروپایی از این منبع تأمین می شود، در حالی که بیش از هشتاد درصد از سبزیجات است. سبزیجات نیترات ها و نیتریت ها را از خاکی که در آن رشد می کنند به دست می آورند نیترات ها بخشی از ذخایر معدنی طبیعی هستند، در حالی که نیتریت ها توسط میکروارگانیسم های خاک تشکیل می شوند که مواد حیوانی را تجزیه می کنند. سبزی ‌های برگ‌دار مانند اسفناج و موشک از نظر محتوای نیترات در بالاترین سطح محصول قرار دارند و سایر منابع غنی شامل آب کرفس و چغندر و هویج هستند. سبزیجات ارگانیک ممکن است سطوح پایین تری نسبت به سبزیجات غیر ارگانیک داشته باشند زیرا از کود های نیترات مصنوعی استفاده نمی شود. با این حال، تفاوت مهمی بین روش بسته ‌بندی نیترات ‌ها همچون نیترات سدیم در مواد غذایی در گوشت و سبزیجات وجود دارد و این بر سرطان ‌زا بودن آن ها نیز تأثیر می‌ گذارد. نیترات ها به خودی خود نسبتا بی اثر هستند، به این معنی که بعید است در واکنش های شیمیایی در بدن درگیر شوند. اما نیتریت ها و مواد شیمیایی تشکیل شده از آن ها بسیار واکنش پذیر تر هستند. سایت نرمال لابو با بیان نکات تکمیلی نیترات سدیم در مواد غذایی قصد دارد ویژگی های متنوع این ماده را به ما بگوید.

سخن پایانی

نیترات سدیم در مواد غذایی به وفور پیدا می شود بنابراین باید با نکات تکمیلی نیترات سدیم در مواد غذایی دقت لازم را داشته باشیم تا از معایب آن با خبر شویم. کاربرد نیترات سدیم در مواد غذایی امروزه بسیار بیشتر از پیش شده است و بر روی زندگی و خوراک ما تاثیر شگرفی می گذارد. بررسی نیترات سدیم در مواد غذایی به ما نکات مختلف این ماده را بیان می کند و می توانیم میزان مناسب آن را در مواد غذایی خود تشخیص دهیم. زمانی که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که گوشت های فرآوری شده سرطان زا هستند، دلیل آن ها بیشتر به خاطر نیترات ها و نیتریت ها بود که بالقوه سرطان زا هستند. این امر منجر به واکنش های متعددی علیه استفاده از مواد نگهدارنده شده است. کاربرد نیترات سدیم که از افزودنی های مورد استفاده در تولید گوشت های فرآوری شده است در صنایع غذایی و بسیاری دیگر از صنایع است. نیترات سدیم در مواد غذایی امروزه بسیار کاربردی تر از گذشته شده است بنابراین باید به سلامتی خود توجه نمونه و از خوردن بیش از حد این ماده صرف نظر نمایید و میزان نیترات سدیم در مواد غذایی را در خوراک خود کنترل کنید.

نرمال لابو