هیچ آزمایشگاهی بدون تراوزی آزمایشگاهی کامل نیست. همان طور که از نام آن پیدا است تراوزی آزمایشگاهی جهت اندازه گیری اجسام یا مواد مختلف با دقت بالا و کمترین تلرانس(دامنه تغییرات مجاز برای یک کمیت) مورد بهره گیری قرار می گیرد. نیازهای هر آزمایشگاهی در صنایع مختلف متفاوت بوده به همین دلیل تنوع گسترده ای در ترازوهای آزمایشگاهی دیده خواهد گردید. در این نوشتار به بررسی برخی از رایج ترین ترازوهای آزمایشگاهی و نکات کار با آن خواهیم پرداخت. سایت تخصصی نرمال لابو با ارائه انواع لوازم آزمایشگاهی و مواد شیمیایی در خدمت شما ست تا با کیفیت ترین محصولات آزمایشگاهی را به شما گرامیان در سراسر کشور عرضه کند. برای خرید انواع لوازم آزمایشگاهی و خرید انواع مواد شیمیایی به سایت نرمال لابو مراجعه نمائید.
_ ترازوی آنالیتیکال(Analytical Balances)
ترازوهای تحلیلی یا ترازوهای آنالیتیکال یکی از پرکاربردترین ابزارهای آزمایشگاهی است که برای اندازه گیری جرم مواد با مقادیر کمتر از میلی گرم بهره گیری خواهد گردید. دقت اندازه گیری ترازوهای آنالیتیکال بسیار بالا بوده و گاها دقت اندازه گیری بعضی از آن ها به ۴رقم اعشار نیز می رسد. از آن جایی که نمونه های اندازه گیری شده با ترازوی تحلیلی بسیار حساس هستند، جریان هوا خواهد توانست بر دقت اندازه گیری آن ها تأثیر گذاشته و موجب خطا از سوی تکنسین آزمایشگاه شود. به همین دلیل این مدل از ترازو دارای محفظه توزین جهت کاهش تأثیر جریان هوا بر روی نمونه است. ترازوهای آنالیتیکال اغلب در آزمایشگاه های شیمی، زیستی، صنایع غذایی و آزمایشگاه های تحقیقاتی بهره گیری خواهد گردید.
_ ترازوی رطوبت سنج(Moisture balances)
ترازوی رطوبت سنج نوع دیگری از ترازوهای آزمایشگاهی است. از این ترازو در صنایع غذایی برای سنجش مقدار رطوبت در مواد بهره گیری خواهد گردید. ترازوی رطوبت سنج طبق اصل روش گرماسنجی یا Loss On Drying (LOD) برای اندازه گیری رطوبت بهره گیری می کنند. در این روش نمونه ابتدا توسط آنالایزر وزن شده و سپس توسط گرمای ایجاد شده خشک شود. همزمان با خشک شدن نمونه وزن آن به طور مکرر اندازه گیری شده تا زمانی که ترازو وزن ثابتی را نشان دهد. در نهایت وزن به دست آمده را از وزن اولیه کسر کرده تا میزان رطوبت موجود در نمونه به دست آید. زمان خشک شدن نمونه به میزان رطوبت و اندازه نمونه بستگی دارد. اما می بایست به این نکته توجه داشت که میزان دمای اعمال شده، متناسب با تحمل گرمای مواد نمونه تنظیم شود.
_ ترازو با صفحه فوقانی(Top-loading balances)
ترازو با صفحه فوقانی که با نام های دیگری مانند ترازو با کنترل موازی(parallel guidance balance) یا ترازو با بارگذاری زیاد(Top loading balance) نیز شناخته خواهد گردید، نوعی ترازوی نیمه تحلیلی(semi-analytical) به شمار می رود. این ترازو در مقایسه با ترازوی آنالیتیکال دقت کمتری داشته(حداکثر تا ۳رقم اعشار) و توانایی اندازه گیری تا ۲۰۰ گرم را دارد. اما می بایست به این موضوع توجه داشت که ترازو با صفحه فوقانی نسبت به ترازوی آنالیتیکال هزینه کمتری داشته و کمتر تحت تأثیر شرایط محیطی قرار می گیرد.
_ ترازو سه اهرمی(TRIPLE-BEAM BALANCES)
از ترازوی سه اهرمی غالبا برای وزن کردن مایعات و اجسام بهره گیری خواهد گردید. این ترازو دقت بالایی داشته و میزان خطای آن ۰.۰۵ ± گرم است. علت نام گذاری این ترازو به دلیل وجود سه شاهین ترازوی میانی بزرگ، شاهین ترازوی دور متوسط و شاهین ترازوی نزدیک کوچک است. وجود این سه شاهین ترازو کمک می کند وزن اجسام با دقت بیشتری(۱-۱۰ گرم ، ۱۰ گرم و ۱۰۰ گرم) اندازه گیری شود. برای کار با این ترازو ابتدا ترازو را تنظیم کرده به نحوی که عقربه در مقابل عدد صفر قرار داشته باشد. سپس جسم مورد نظر را روی صفحه قرار داده و شاهین را با دست نگه داشته تا کفه ترازو حرکت نکند. از وزنه سنگین تر شروع به جا به جایی می کنیم. انتخاب وزنه ها می بایست با دقت خاصی انجام شده و در تمامی مراحل جا به جایی شاهین ترازو را با دست ثابت نگه داشته شود.
_ ترازوی Spring balances
ترازوی فنری متشکل از یک فنر بوده که در انتهای آن قلابی جهت اتصال به شئ مورد نظر قرار دارد. اساس کار این ترازو قانون هوک است. طبق این قانون نیروی مورد نیاز برای افزایش طو
_ دمای محیط: یکی از مهم ترین پارامترهای مؤثر بر عملکرد ترازوهای آنالیتیکال است. زیرا کوچک ترین تغییر در دما محیطی که ترازو در آن قرار دارد، موجب بروز خطای محسوس در خوانش آن نمونه خواهد گردید. به عنوان مثال با افزایش دمای محیط، ممکن است تبخیر رخ داده و از وزن نمونه کاسته شود. به همین دلیل ترازو وزن دقیقی را نشان نخواهد داد.
_ ارتعاشات و لرزش: یکی دیگر از عوامل مؤثر بر عملکرد صحیح ترازوی آنالیتیکال ارتعاشات و لرزش ناشی از وسایل دیگر(سیستم تهویه، یخچال، فریزر و…) موجود در آزمایشگاه است. ارتعاشات ایجاد شده موجب خواهد گردید تا عدد نشان داده شدهمدام تغییر کرده و به درستی ثابت نشود. میزان حساسیت ترازوهای آنالیتیکال به حدی است که با تکیه دادن روی میزی که ترازو بر روی آن قرار دارد، موجب ارتعاش شده و در دقت ترازو اختلال ایجاد نمایید.
_ جریان هوا: همانند دو مورد قبل جریان هوای ایجاد شده توسط در یا پنجره باز و یا فن های سقفی خواهد توانست موجب اختلال در دقت ترازو شود. چنانچه چه که در جهت رفع این مشکل، ترازوهای آنالیتیکال دارای محفظه توزین هستند اما با این وجود بهتر است ترازو را در محیطی به دور از جریان هوا قرار دهید.
_ محیط مناسب: از جمله عوامل محیطی مؤثر بر عملکرد ترازو می توان به رطوبت، دما، جریان هوا و میز مناسب است. همچنین می بایست به این نکته دقت داشت که ترازو را در محلی قرار دهید که در آن رفت و آمد پرسنل و یا جا به جایی اجسام در کم ترین حالت ممکن باشد. میزهای آزمایشگاهی به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه و کاهش قابل توجه ارتعاشات، گزینه مناسبی برای قرارگیری ترازوی آزمایشگاهی بر روی آن است.
_ کالیبراسیون: کالیبره بودن دستگاه یکی دیگر از عوامل مؤثر در کاهش خطا است. برخی از دستگاه ها به صورت اتوماتیک و داخلی قابلیت کالیبراسیون دارند اما برخی دیگر با بهره گیری از وزنه کالیبره می شوند. پیش از بهره گیری از دستگاه، از کالیبره بودن آن اطمینان پیدا کرده و چنانچه تغییری در محل قرار گیری دستگاه ایجاد شد، مجددا آن را کالیبره کنید.
_ لمس ظروف: یکی دیگر از عوامل ایجاد خطا، لمس ظرف نمونه و یا ترازو است. زیرا لمس ظروف در اندازه گیری هایی با دقت بالا می توانید موجب ایجاد لک و یا گرم شدن ظرف شود. به همین دلیل جهت ممانعت از بروز چنین خطاهایی بهتر است از دستکش و ییا انبر بهره گیری کنید.
_ بهره گیری از ظروف مناسب: انتخاب ظرف مناسب برای اندازه گیری نمونه بسیار مهم است. زیرا ظرف بزرگ منجر به چسبیدن مقداری نمونه به دیواره آن شده و موجب کاهش دقت آزمایش خواهد گردید. همچنین در صورت بهره گیری از ظرف کوچک نیز احتمال ریختن نمونه و کثیف شدن وجود دارد. علاوه بر این ها جنس ظرف بهره گیری شده در دقت اندازه گیری مؤثر است. به عنوان مثال سطح کاغذی به دلیل حالت لغزنده ای که دارد، برای اندازه گیری نمونه های پودری مناسب است. و یا ظروف آلومینیومی برای اندازه گیری مواد واکنش زا و حلال های الی مناسب هستند.
_ تمیز بودن ترازو: تمیز بودن دستگاه یکی دیگر از نکاتی است که قبل و بعد از بهره گیری از دستگاه می بایست به ان دقت شود. بهتر است برای تمیز کردن دستگاه مطابق با دستورالعمل های گفته شده در دفترچه راهنما عمل شود. اما به طور کلی می توان برای تمیز صفحه ترازو از برس نرم و یا پارچه مرطوب بهره گیری کنید. توجه داشته باشید که پس از بهره گیری از پارچه مرطوب، به کمک پارچه نرم خشک دیگری، سطح صفحه ترازو را تمیز نمایید.
به طور کلی دو روش کالیبراسیون ترازوهای آزمامایشگاهی وجود دارد.
_ کالیبراسیون داخلی: در این مدل از کالیبراسیون دیگر نیاز به اقدامات دستی نبوده و تنها با فشار یک دکمه، ترازو به صورت خودکار کالیبره خواهد گردید. در این روش دستگاه ابتدا اندازه گیری بدون وزنه را نشان می دهد. که در نهایت با گذاشتن یک وزنه استاندارد می توانید محدوده اندازه گیری ان را تنظیم نمایید.
_ کالیبراسیون خارجی: این نوع از کالیبرسایون با بهره گیری از وزنه های استاندارد، توسط تکنسین آزمایشگاه کالیبره خواهد گردید. وزنه های بهره گیری شده در این نوع از کالیبراسیون کلاس بندی ها و کاربردهای متفاوتی دارد. به عنوان مثال کلاس E۱ به عنوان مرجع آزمایشگاهی، کلاس E۲ برای ترازوهای دقیق و تحلیلی و کلاس F۱ برای ترازوهای تحلیل کاربرد دارد.
۶پرسش رایج که به هنگام خرید ترازوی آزمایشگاهی به شما کمک می کند.
حداکثر و حداقل وزنی که می خواهید با ترازو وزن کنید چقدر است؟
تلرانس(+/-) مورد نیاز برای سبک ترین نمونه چقدر می بایست باشد؟ دقت مورد نیاز برای وزن نمایش داده شده، چند رقم اعشار بر حسب گرم باشد؟
چه نوع نمونه هایی را می خواهید با آن وزن کنید؟
آیا لازم است ترازو را با دستگاه های دیگری مانند کامپیوتر و یا چاپگر متصل شود؟
آیا در آزمایشگاه فردی نحوه کار با دستگاه را به درستی آموزش دیده؟
پاسخ به پرسش های بالا به شما در انتخاب ترازوی آزمایشگاهی مناسب کمک خواهد کرد.
نرمال لابو یکی از تخصصی ترین وب سایت تجهیزات آزمایشگاهی و وب سایت مواد شیمیایی در سراسر ایران می باشد. پربازدیدترین صفحه و پرفروش ترین محصول این مجموعه محیط کشت EMB آگار می باشد. تشریح خدمات نرمال لابو، به این سادگی ها در کلام نمی گنجد اما تلاش می کنیم تا بخشی از خدمات این مجموعه مثل فروش کات کبود در اصفهان را به شما معرفی کنیم. اگر نیازمند اطلاعات بیشتری هستید، ابتدا مقاله کات کبود چیست را مطالعه کنید. این مجموعه هم اکنون با فروش تجهیزات آزمایشگاهی اراک، به هموطنان اراکی عزیزمان خدمت رسانی می کند. پیش از آن نیز همگان می دانند که نرمال لابو قدمتی چندین ساله در امر فروش تجهیزات آزمایشگاهی اصفهان دارد. در نظر داشته باشید که فروش حلال شیمیایی همچنان پا بر جا می باشد. اگر به فروش حلال صنعتی هم نیاز شد، باز هم ما در خدمت شما هستیم. از فروش حلال آزمایشگاهی نیز غافل نشده ایم و این مورد نیز در حال انجام است. می خواهیم شرح جامعی و کاملی از معرفی ظروف آزمایشگاهی در این پایگاه داشته باشیم. به طور حتم جالب است که با کاربردهای کوره آزمایشگاهی در دندانسازی آشنا شوید. خوب است که هر چه سریع تر انواع آون (فور) آزمایشگاهی شناسایی شوند. در کنار آن شناسایی انواع همزن آزمایشگاهی نیز می تواند مفید واقع شود. تهیه نانو ذرات طلا و نقره یکی از مواردی است که امروزه زیاد در مورد آن صحبت می شود. به پرسش زمان پایداری محلول های استاندارد چقدر است حتما پاسخ خواهیم داد. نگران نباشید اگر نمی دانید هیتر استریر چیست، زیرا ما آن را تشریح نموده ایم. یکی از تجهیزات آزمایشگاهی مهم، پی اچ متر آزمایشگاهی و کاربرد آن می باشد. برای کار در آزمایشگاه بهتر است انواع عینک های آزمایشگاهی مناسب تهیه شوند. یکی از مباحث پرتکرار و پردرخواست مطرح شده، محیط کشت PDA چیست بوده است. با شناخت شیکر آزمایشگاهی و انواع آن بهترین مدل را خریداری کنید. اطلاعات خوبی در رابطه با انواع ویسکومتر و کاربردها به رشته تحریر درآمده است. احتمالا شما هم می خواهید همه چیز در مورد پارفیلم را بدانید. آشنایی با انواع انکوباتور و کاربرد های آن یکی دیگر از مباحثی است که در این تارنما به آن پرداخته ایم. ما یکی از مراجع فروش انواع دماسنج پزشکی در کشور هستیم. شاید جالب باشد که انواع کوره و روش های گرمایشی آشنا شویم. یکی از مباحث تخصصی که به آن پرداخته شده آشکارساز STEM در میکروسکوپ SEM می باشد. علاوه بر مبحث قبلی، به موضوع آشکارساز کاتدولومینسانس (Cathodoluminescence Detector) در میکروسکوپ ها نیز پرداخته شده است. شما از تکنولوژی SSR (رله حالت جامد) در کوره های الکتریکی چه می دانید. بهتر است تحقیق جامعی در مورد میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM انجام شود. در یک مقاله مجزا، آشنایی با روش VSM (مغناطیس سنج نمونه ارتعاشی) و اجزاء دستگاه در دستور کار قرار گرفته است. ما می خواهیم تجربیات خود در زمینه عوامل تجربی مؤثر در نتایج آنالیزهای حرارتی با شما به اشتراک بگذاریم. فکر می کنید ۶ آنالیز حرارتی معروف کدام اند. بهتر است با دیدگاهی جدید ارلن (انواع و کاربرد ها) را بررسی کنیم. یکی از مهم ترین بخش ها لوازم آزمایشگاهی – لوله آزمایش محسوب می شود. در جدیدترین بررسی خود می خواهیم پیپت (انواع، کاربردها و مقایسه آن با سایر ظروف) را مورد توجه قرار دهیم. بررسی مهم بعدی به بشر (انواع، کاربردها و مقایسه آن با سایر ظروف) اختصاص یافته است. این بررسی ها ادامه دارند و حتی بورت (انواع و کاربردها) نیز از قلم نیفتاده است. به احتمال زیاد برای برخی دانستن روش کار میکروسکوپ های الکترونی روبشی SEM ،FE-SEM و ESEM جالب باشد. به هر نحوی که شده، اسامی تجهیزات آزمایشگاهی پرمصرف را به خاطر بسپارید. یکی از اقدامات مهم پس از اتمام کار، یادیگری نحوه شستشوی ظروف آزمایشگاهی است. در سلسله مباحث شناسایی دستگاه ها و ابزارهای مختلف، مقاله ای را تحت عنوان دسیکاتور چیست و نحوه کار با آن چگونه است نگارش نموده ایم. آیا نباید با انواع بالن آزمایشگاهی، کاربرد بالن آزمایشگاهی آشنا شد تا بر نحوه استفاده درست، فائق آمد. آیا شما هم می خواهید بدانید گرافن چیست (کاربردها، روش سنتز) و بیشتر با کارکرد آن آشنا شوید. یک عنوان مهم نگارش شده دیگر در سایت، انواع قیف آزمایشگاهی و کاربرد قیف آزمایشگاهی است. فروش انواع گاوصندوق در اصفهان را نیز می توانید از مجموعه مبلمان اداری البرز خرید نمایید. دنیای وسایل آزمایشگاهی بسیار وسیع است و به همین خاطر ترمومتر چیست – انواع ترمومتر – کاربردهای ترمومتر را یکجا زیر ذره بین قرار دادیم. ما حتی به شما کروماتوگرافی و انواع آن را هم معرفی نموده ایم. می خواهیم چگونگی تعیین چگالی مایعات با بهره گیری از پیکنومتر را مورد واکاوی قرار دهیم. احتمالا مبحث انواع کوره آزمایشگاهی بسیار وسیع و پرتمتراق خواهد بود. احتمالا برای شما هم جالب خواهد بود که مبرد (کندانسور) چیست | انواع مبرد را بهتر بشناسید. در یک مقاله جداگانه کاربرد ظروف آزمایشگاهی، راهکاری بهینه برای افزایش کیفیت آزمایش به خوبی بسط داده شده است. در همین راستا تأثیر کیفیت ظروف بر نتایج آزمایش، تشخیص ظروف با کیفیت نیز مورد توجه قرار گرفته است. با طرح پرسش میکروتیوب چیست، این وسیله معرفی شده است. لوازم آزمایشگاهی - مزور یکی دیگر از تجهیزات مهم محسوب می شود. ما به شما کاربرد انواع دماسنج و نحوه کار با هر یک را گفته ایم. به نظر می رسد آشنایی با ظرف آزمایشگاهی مخروطی شکل بسیار مورد توجه قرار گیرد. شک نداشته باشید دانستن و بلد بودن انواع محیط های کشت پرکاربرد به کار شما خواهد آمد. موضوع استفاده از سیلیکاژل در ترانسفورماتورها (ترانس ها) تا حدود زیادی تخصصی به شمار می آید. باید دانست که محیط کشت افتراقی چیست. دانستن شرایط نگهداری مواد شیمیایی در انبار بسیار مهم و ضروری محسوب می شود. اگر شما هم می خواهید بدانید دستگاه انکوباتور چیست ما را همراهی کنید. خواندن مقاله چهارشنبه سوری با آتش بازی کم خطر را به تمامی مخاطبان خود توصیه می کنیم. بهتر است نکات ایمنی کار با سانتریفیوژ را فرابگیریم. می خواهیم ببنیم تب سنج مادون قرمز و نحوه اندازه گیری دما چگونه است. قطعا یکی از جالب توجه ترین موضوعات وسایل آزمایشگاهی برای کودکان خواهد بود. تیم تحریریه طرز کار و دستور العمل بهره گیری از آون آزمایشگاهی را به شما خواهد گفت. در یک بحث آموزشی مجزا، راهنمای انتخاب فیلتر سر سرنگی در اختیارتان قرار خواهد گرفت. می خواهیم انواع اتوکلاو و کاربردهای اتوکلاو را هم مورد امعان و تتبع قرار دهیم. در مقوله های آزمایشگاهی نگارش شده، رنگ آمیزی گیمسا و کاربرد های آن نیز مورد توجه قرار گرفته است. حتما می دانید که یکی از مهم ترین مطالب این سامانه انواع قطره چکان و کاربردهای آن می باشد. اگر شما به درستی با سانتریفیوژ آزمایشگاهی و روش کار آن آشنا نیستید، مقاله مربوطه را مطالعه کنید. آیا شما هم می خواهید نحوه کار با هود آزمایشگاهی را یاد بگیرید. بهتر است نخست ببینید هود آزمایشگاهی چیست و سپس کار با آن را یاد بگیرید. قطع به یقین می بایست کلاس بندی شیشه آلات آزمایشگاهی را فراگرفت و با آن آشنا شد. متن انواع پیکنومتر و نحوه کار با آن را با دقت و حوصله بخوانید. در بخش مقالات انواع بن ماری آزمایشگاهی و روش بهره گیری آن نیز مورد توجه قرار گرفته است. بدون شک از پراهمیت ترین موضوعات جماع امروز، تشخیص انواع الکل می باشد. با دقت فراوان به تشریح ابعاد هود بیولوژیکی و کاربرد های آن پرداخته ایم. می توانید دستگاه استریل آرایشگاه را در صورت نیاز تهیه کنید. ما به شما دستورالعمل استفاده از دوش و چشم شوی اضطراری را همراه با جزئیات آن گفته ایم. به احتمال فراوان روش های تمیز کردن طلا به کارتان خواهد آمد. آیا شما هم دوست دارید بدانید دستگاه آب مقطرگیری چیست و چطور کار می کند. قبل از آن شاید لازم باشد بدانید هود لامینار چیست و چه کاربردی دارد تا بتوانید سراغ سایر موارد بروید. بسیاری از همراهان پرسیده بودند محیط کشت مالونات چیست و ما به آن پاسخ داده ایم. یکی از جذاب ترین موضوهات نگارش شده چطور اسلایم درست کنیم می باشد. احتمالا در این مسیر نیاز باشد بدانیم سانتریفیوژ چیست و چه کاربردی دارد و نکات مهم آن کدام اند. یکی از پرمخاطب ترین موضوعات کتابت شده آموزش استخراج طلا از فلزات است که کاربران زیادی را به خود جذب می کند. آگاه باشید و بدانید که آشنایی با انواع ترازوی آزمایشگاهی در ادامه مسیر، موثر واقع خواهد شد. یک عنوان بسیار طولانی در مجموعه مقالات منتشر شده، رنگ آمیزی گرم باکتری چیست و چگونه انجام خواهد گردید است که بد نیست آن را مطالعه کنید. یکی دیگر از موضوعات جامع این پایگاه آشنایی با صفر تا صد تیتراسیون است. توصیه می کنیم آشنایی با کاربرد بن ماری در صنایع مختلف را در دستور کار خود قرار دهید. علاوه بر آن آشنایی با بن ماری خانگی هم می تواند جالب باشد. دانستن و شناختن انواع ترمومتر صنعتی و مزایای آن به شما کمک خواهد کرد که بهترین وسیله ممکن را برای انجام کارهای خود انتخاب نمایید. یک پرسش چالش برانگیز این است که کدام دستگاه برای استریل بهتر است: دستگاه فور یا اتوکلاو تا در نهایت یکی انتخاب شود. احتمالا پس از آشنایی با محیط کشت گزیلوز لیزین دزوکسی کولات آگار XLD Agar قصد تهیه آن را خواهید داشت. قرار است یک راهنمای خرید اتوکلاو آزمایشگاهی، اتوکلاو دندانپزشکی، اتوکلاو بیمارستانی جامع تقدیم حضورتان گردد. یکی دیگر از تیترهای تخصصی دیگر منتشر شده به آشنایی با آنالیزهای سختی سنجی مواد اختصاص یافته است. ما می توانیم نحوه کار با هود آزمایشگاهی را به شما آموزش دهیم. ما حتما به شما خواهیم گفت که مواد شیمیایی استخراج نقره چیست و کدام اند. می بایست حتما با مواد شیمیایی خطرناک و نکات ایمنی آن ها آشنا شد. حتما ئر نوشتاری جداگانه بررسی خواهیم نمود که تیتراسیون چیست و چه مفهومی دارد. همچنین باید فهمید محیط کشت آماده چیست و چه مواقعی به کار می آید. در ادامه با معرفی انواع فیلتر سر سرنگی در خدمتتان خواهیم بود. برای انجام امور مختلف به انواع دستکش یکبار مصرف نیاز خواهد بود. حتما باید انواع چراغ الکلی را شناخت. یقینا نباید از فهم اینکه محلول استاندارد چیست به سادگی عبور کرد. از سویی می خواهیم ببینیم فواید و کاربرد دستکش لاتکس چیست. بررسی اسپاتول و کاربرد های آن در دستورکاری قرار گرفته است. حتما شما هم تمایل دارید بدانید محیط کشت میلک اگار چیست و چگونه باید از آن بهره جست. در نوشتاری مجزا طریقه خواندن دماسنج جیوه ای را به شما یاد خواهیم داد. اگر شما هم نمی دانید محیط کشت بلاد آگار چیست با ما همراه شوید. اینک با مبحث آشنایی با لوازم آزمایشگاهی پر مصرف در خدمت شما عزیزان خواهیم بود. حتما لازم است از واحد اندازه گیری وزن سر در بیاوریم. بهتر است راهنمای استفاده از تب سنج دیجیتال را مطالعه کنید. بد نیست انواع کوره های آزمایشگاهی بر اساس دمای کاری را وارسی کنیم.